633.000 kijkers voor Albert

De kijkcijfers van vrijdag 26 mei 2006 (SKO)

Albert (RTL4, 21:32) – De achtste, en voorlopig laatste aflevering van de RTL 4-talkshow Albert werd gisteren door 633.000 kijkers (madl: 9.5%) bekeken. Albert Verlinde had in de laatste uitzending van dit seizoen een interview met Jon Bon Jovi. In de studio van Albert waren Belinda Meuldijk en de Britse popster Will Young te gast. Albert Verlinde kijkt met een goed gevoel terug op het eerste seizoen van Albert.

Albert zou ook wel eens bij zichzelf te gast willen zijn, vertelt hij. “Ik zou wel aan mezelf willen vragen waarom ik zo hard werk, of alles openbaar is aan mij en nog zo veel meer“, aldus de presentator. Als Albert gevraagd wordt naar de meest bijzondere gast van de afgelopen weken, zegt hij: “Het onderwerp met Ernest Louwes, de man die volgens velen ontrecht vast zit voor de Deventer moordzaak, vond ik heel ingrijpend. Ik zou hem tijdens de show in de gevangenis bellen, maar net voor de show belde hij me op dat hij niet meer mocht bellen. Hij zou anders de isoleercel in moeten. We hadden dat gesprek opgenomen en tijdens de show afgespeeld. Dat was heftig.

Shownieuws (SBS6, 19:24) Dani

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen