SBS 6 met ‘De Ultieme Woon Make-over’

SBS 6 start op donderdag 1 juni met het nieuwe dagelijkse programma De Ultieme Woon Make-over. In dit programma worden complete huizen onder handen genomen om het de gewenste uitstraling te geven.

Er is hierbij geen sprake van enkele smaakvol aangebrachte details, maar daadwerkelijk van d? ultieme make-over waar niets meer aan toe te voegen valt“, legt een woordvoerder van SBS 6 uit.

Een woordvoerder van de zender zegt in juni ‘met veel nieuwe en bijzondere programma?s’ te komen.

Op 4 juni staat SBS 6 de hele dag in het teken van het WK. Naast de laatste oefeninterland van Nederland zijn de speciale programma?s De Smaakpolitie in Duitsland, Van Rommelzolder tot Oranje Droomhuis en WK-vrouwen te zien. In het laatste programma staan de vrouwen van de Oranjevoetballers centraal. Op de zaterdagavond brengt SBS 6 het programma Goochelaars Ontmaskerd. Hierin worden de sprookjes die goochelaars hun publiek willen doen geloven genadeloos uit de doeken gedaan. Verder staat Shownieuws in juni in het teken van sprookjeshuwelijken. Onder andere de liefdesgeschiedenis van Charles en Diana komt hierbij aan bod. Ook organiseert het programma een verkiezing waarbij kijkers h?t sprookjespaar van Nederland kunnen uitroepen.

Tenslotte staat de filmprogrammering in juni in het teken van sprookjes. “Veel films met een happy end dus.” Titels als Notting Hill, The Princess Diaries, Miss Congeniality, The Nutty Professor I en II, Runaway Bride, Jerry Maguire en de klassiekers Grease en Dirty Dancing zullen voorbijkomen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen