Oprah Winfrey prime time bij RTL 4

Oprah Winfrey heeft al vijftien jaar lang haar vaste plek in de programmering van RTL 4. Op werkdagen wordt elke middag tussen 15.00 en 16.00 uur een uur ingeruimd voor de talkshowkoningin. Voor een keer verhuist Oprah bij RTL 4 naar prime time en wel op donderdag 13 april.

Aanleiding is haar twintigjarig jubileum, dat zij viert in de speciale uitzending ’20 Jaar Oprah Winfrey Show’. Hierin komen alle bijzondere momenten uit de afgelopen twintig jaar voorbij. De allereerste Oprah Winfrey Show werd op 8 september 1986 uitgezonden. BIj RTL 4 is de dagelijkse talkshow sinds 7 juli 1991 te zien.

Alle hoogte- en dieptepunten uit de afgelopen twee decennia worden getoond in de speciale aflevering op 13 april. Daarnaast hebben beroemdheden als Jennifer Aniston, Will Smith, Hugh Grant, Tina Turner en Jerry Seinfeld een speciale boodschap voor de presentatrice. Verder blikt Oprah terug op haar beste en slechtste interviews. Ze is zeer te spreken over haar gesprek met Lisa Marie Presley. Ook haar ontmoeting met de inmiddels verongelukte John Kennedy Jr. maakte veel indruk op haar. Verder onthult ze dat het interview met Elizabeth Taylor een persoonlijk dieptepunt was en waarom. Ook komt de sc?ne voorbij waarin een verliefde Tom Cruise van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen. Op donderdag 13 april is op het reguliere tijdstip de speciale aflevering ‘Oprah’s Favoriete Dingen Van 2005′ te zien, die ook in het teken staat van het 20-jarig jubileum.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen