Jamie Oliver te gast bij Jensen

[img=304,232 left]http://svt.se/content/1/c6/25/73/20/prb.jamieoliver_304x228.jpg[/img]De Britse topkok Jamie Oliver neemt vanavond plaats op de rode bank van talkshowhost Robert Jensen. De uitzending van Jensen!, tussen 22.30 en 23.25 uur op RTL 5, is geheel gewijd aan de jonge kok die in een paar jaar tijd uitgroeide tot ??n van de bekendste tv-koks ter wereld.

Jamie praat onder andere over zijn plotselinge bekendheid. Ook vertelt Jamie over het caf? van zijn vader, zijn bijnaam the naked chef, zijn kinderen, zijn restaurantketen en zijn passie voor koken. Ten slotte wil Jensen weten welke beroemdheden hij tot zijn vriendenkring mag rekenen.

Ook het SBS 6-programma Shownieuws staat vanavond in het teken van een buitenlandse beroemd- heid. Nada van Nie heeft onlangs voor Shownieuws een ‘openhartig’ gesprek gehad met zangeres Vanessa Williams in New York. Williams komt in mei naar Nederland waar ze een grote rol gaat spelen in Musicals in Ahoy. Naast dit speciale optreden praat Vanessa ook over haar leven als zwarte vrouw in Amerika, haar successen en haar liefdesleven. Een woordvoerder van SBS spreekt van een ‘bijzonder interview’. Het gesprek met Vanessa Williams is vanavond vanaf 19.25 uur te zien in de vroege editie van Shownieuws. In de uitzending van 23.00 uur is een compilatie te zien.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen