1,5 miljoen kijkers voor Dancing with the stars

De kijkcijfers van zondag 23 april 2006 (SKO)

Dancing with the stars uitslag (RTL4, 21:00) Soapactrice Lieke van Lexmond en danspartner Remco Bastiaansen moesten gisteren de dansstrijd Dancing with the Stars verlaten. Het duo kreeg de minste steun van het stemmend publiek thuis. Met nog vijf paren in de race, steeg de spanning bij Dancing with the Stars. Vorige week werd men verrast door het feit dat Edsilia Rombley en partner Peter Bosveld de dansstrijd moesten verlaten. De uitslag van gisteren kwam ook als een verrassing. John de Wolf kreeg de minste punten van de jury.

Lieke was al fan van Dancing with the Stars vanaf de eerste reeks. “Ik ben in eerste instantie gaan kijken voor collega Koert-jan, maar was al heel snel fan van alle deelnemers“, aldus Van Lexmond. “Ik had veel respect voor allemaal, maar vond Jim en Irene wel echt helemaal te gek!” De uitslag scoorde 1.487.000 kijkers (madl: 19.3%).

Thema-avond: straf en misdaad (VPRO, Ned3, 21:25) – De VPRO wijdde gisterenavond de thema-avond Straf en Misdaad aan de mensen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen