Speciale jubileumuitzending Rijdende rechter

NCRV’s De rijdende rechter bestaat tien jaar en viert dat op zondag 7 mei met een speciale jubileumquiz, waarin kandidaten worden getest op hun algemeen juridische kennis.

De quiz zal worden gespeeld door fans van De rijdende rechter, bekende Nederlanders en gedaagden die ooit hebben meegedaan aan het programma. De presentatie is in handen van Mieke van der Weij en rechter Frank Visser.

Een greep uit de bekende Nederlanders die meedoen aan deze jubileumquiz zijn: Nelleke Noorder- vliet, Maurice de Hond, Henri?tte Tol, Ella Kalsbeek, Annette Nijs, Marianne Mudder, Agnes Jongerius, Henny Stoel, Boris van der Ham en Lucille Werner.

Het programma De rijdende rechter haalt wekelijks ruim een miljoen kijkers en heeft inmiddels een bijzondere status verworven als het gaat om het oplossen van geschillen“, aldus een woordvoerder van de NCRV. “Dit wordt nog eens benadrukt door medewerking van diverse prominente Nederlanders, waaronder minister van justitie Piet Hein Donner, de president van de Hoge Raad en advocaat Piet Doedens. Zij feliciteren De rijdende rechter met het 10-jarig jubileum.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen