Kijkcijfer voorspellen: Entertainment Live

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Entertainment Live (Talpa, 18:00 / 18:30) – Talpa zendt vanavond tussen 18.00 en 18.30 uur de eerste aflevering uit van Entertainment Live met Evert Santegoeds en Anouk Smulders. Het programma staat zowel voor RTL Boulevard als voor Shownieuws geprogrammeerd en komt daardoor vanaf vandaag als eerste met het shownieuws op de buis.

Wij onderscheiden ons door het nieuws als eerste te melden“, zegt Evert dan ook over het verschil tussen zijn rubriek en de reeds bestaande programma’s bij de GPD.

Evert: “Ik ben blij met die tijd. In Duitsland zijn al dit soort programma’s rond dat uur. Het is een hectische tijd in menig huishouden. Het wordt toch een beetje hapsnap, je pikt als kijker gewoon wat mee. Het wordt heel ad hoc gemaakt. Een half uur voor de uitzending kan er nog een nieuwtje binnenkomen. Dat merkten we ook bij het maken van de pilots, het is behoorlijke stress.” Santegoeds blijft voorlopig aan als hoofdredacteur van Priv?. “Ik heb zelf gezegd dat het wel is te ombineren en dat mag ik nu gaan bewijzen. Ik heb zelf in ieder geval het idee dat het wel kan. Bovendien wordt ‘Entertainment live’ mede mogelijk gemaakt door Priv?.” Over de weinig goede vooruitzichten bij Talpa, waar nog steeds flink wordt gekwakkeld met kijkcijfers in de vooravond, maakt de zelfverzekerde roddelkoning zich geen zorgen. “Ik krijg de kans om dit te doen. Ik ben realistisch genoeg om niet meteen miljoenen kijkers te verwachten. Over mijn verwachtingen wat betreft de kijkcijfers wil ik me daarom niet te hard uitspreken. We zien het wel.

Vorige week zond Talpa na zes uur ’s avonds nog De leukste thuisvideo’s uit, waar het gemiddeld 260.000 kijkers mee scoorde tussen 18.00 en 19.00 uur. Entertainment Live gaat vanaf vanavond de concurrentie aan met o.a. MAX & Catherine, het Journaal op Nederland 2 en het Nieuws op RTL 4.

[hr]

De resultaten

Maandag kon men de kijkcijfers van Entertainment Live (Talpa) voorspellen. In totaal zijn er 83 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Entertainment Live (SKO-kijkcijfer: 108.000)

Jaap Krekel zat met 2.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]SaNNie1979 – 114.000

Hanky – 111.000

Jaap Krekel – 110.000

Frazer – 105.000

Johan J – 104.000[/quote]

Maurits is de winnaar van zondag 26 maart

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen