John de Wolf: ‘Plezier bij dansen staat voorop’

Ex-profvoetballer John de Wolf is ??n van de kandidaten in de nieuwe reeks van Dancing with the stars, die op 25 maart van start gaat bij RTL 4 (zie eerder). “Plezier staat voorop“, vertelt De Wolf bij RTL Boulevard.

En ik weet wat er verwacht wordt, ook voor jezelf, want je wilt niet voor joker staan in die uitzending. Er zit een wedstrijd- element in, dus dan maak je jezelf nog wat fanatieker. We zullen zien.Roemjana de Haan leert De Wolf dansen.

Maik de Boer is dit seizoen ook ??n van de kandidaten. “Het grappige is dat ik niet van Dancing with the Stars had gehoord“, aldus De Boer. “Ik was op vakantie een hele lange tijd. Iedereen had het er opeens over, dus ik ben gaan kijken. Vanaf het eerste moment was ik fan van Irene. (..) Qua conditie zit het goed. Ik zit elke ochtend dertig minuten op de cardiofiets. Zelfs vanochtend heb ik me nog opgedrukt, want ik moet natuurlijk in dat rare, strakke pakje. Het moet er wel een beetje lekker uitzien, vooral naast zo een beeldschone meid van 24. Ik laat me voor het eerst in mijn leven over aan de stylist van het programma. Laat ze maar met die rare pakjes komen. Als ze te strak zitten, dan ga ik natuurlijk wel even wat sokken meenemen om de boel een beetje op te vullen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen