Albert Verlinde volgende week met talkshow

[img=170,175 left]http://www.bluecircle.tv/upload/program3_1.jpg[/img]Albert Verlinde luidt vanaf volgende week vrijdag (7 april) het weekend in bij RTL 4. In zijn nieuwe programma Albert ontvangt en bezoekt hij nationale en internationale prominenten uit de showbizz, sport, zakenwereld, politiek en mode.

Niet alleen de studio met publiek vormt het decor van ‘Albert’, de kijker kan zich eveneens acht weken lang, direct na ‘Baantjer’, verheugen op reportages vanaf diverse interessante locaties. Daarnaast treden er ook artiesten op met hun grootste hits“, aldus een woordvoerder van RTL. Een markant onderdeel van het programma is volgens de woordvoerster het onderdeel ‘Aan tafel’, waarbij Albert ruim een kwartier praat met gasten die een sterke onderlinge band hebben.

RTL spreekt over Albert Verlinde als ‘het kijkcijferkanon’. “RTL Boulevard wordt elke werkdag bekeken door ruim een miljoen mensen en zijn vorige eigen show, AVnu, trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers met een record van bijna 1,1 miljoen kijkers.” Albert zal wekelijks na Baantjer te zien zijn bij RTL 4.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen