Albert Verlinde volgende week met talkshow

Geplaatst op do 30 mrt 2006 om 11:50

[img=170,175 left]http://www.bluecircle.tv/upload/program3_1.jpg[/img]Albert Verlinde luidt vanaf volgende week vrijdag (7 april) het weekend in bij RTL 4. In zijn nieuwe programma Albert ontvangt en bezoekt hij nationale en internationale prominenten uit de showbizz, sport, zakenwereld, politiek en mode.

Niet alleen de studio met publiek vormt het decor van ‘Albert’, de kijker kan zich eveneens acht weken lang, direct na ‘Baantjer’, verheugen op reportages vanaf diverse interessante locaties. Daarnaast treden er ook artiesten op met hun grootste hits“, aldus een woordvoerder van RTL. Een markant onderdeel van het programma is volgens de woordvoerster het onderdeel ‘Aan tafel’, waarbij Albert ruim een kwartier praat met gasten die een sterke onderlinge band hebben.

RTL spreekt over Albert Verlinde als ‘het kijkcijferkanon’. “RTL Boulevard wordt elke werkdag bekeken door ruim een miljoen mensen en zijn vorige eigen show, AVnu, trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers met een record van bijna 1,1 miljoen kijkers.” Albert zal wekelijks na Baantjer te zien zijn bij RTL 4.
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.