Van de Graaf: ‘Angela groter dan contract’

[img=200,133 left]http://www.wieisdemol.nl/gfx/kandidaten.jpg[/img]Karel van de Graaf presenteert vanaf 10 maart op Nederland 2 een nieuwe reeks van Wie is.. De Mol?. Hij volgt presentatrice Angela Groothuizen op. De Graaf: “Ik ben een keer gevraagd als deelnemer, vorig jaar. Ik heb onmiddelijk ‘nee’ gezegd. Een jaar later werd het contract van Angela niet verlengd. De AVRO moest dus een nieuwe presentator zoeken en toen kwamen ze bij mij terug.

Van de Graaf benadrukt in RTL Boulevard dat hij Angela niet wil imiteren. Hij heeft het op zijn eigen manier gedaan.

Van de Graaf vervolgt bij Boulevard: “Elke presentator moet het vooral op zijn eigen manier doen. Ik denk niet dat iemand er op zit te wachten dat ik probeer Angela te imiteren. Als je het op je eigen manier doet, krijg je wat je verdient. (..) Angela is groter dan het contract, dus Angela belt mij op en ik bel Angela op en wij vinden elkaar. Zij helpt mij, omdat ze vindt dat als iemand anders het dan moet doen, dat hij het dan vooral zo goed mogelijk doet.

De TweeVandaag-presentator wist zelf niet wie ‘De Mol’ was, de bekende Nederlander die het spel probeert te saboteren. “Ik wist het niet en ik was ontzettend blij dat ik het niet hoefde te weten.” De opnames zijn al achter de rug, dus de deelnemers weten inmiddels wie de Mol is. Mocht iemand zijn mond voorbij praten, dan staat daar 250.000 euro boete op. “Ze hebben allemaal moeten beloven dat ze hun mond houden en voor het geval dat ze die belofte vergeten is er geloof ik een boete in het contract opgenomen van een respectabel bedrag.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen