Trouwpartij Veerkampjes te zien bij Shownieuws

Ton en Hanny Veerkamp, bekend van hun dagelijkse soap op SBS6, trouwen volgende week dinsdag op Valentijnsdag voor de tweede keer. Dat meldt het ANP. De trouwpartij is volgende week dinsdagavond in SBS Shownieuws te zien. Het Amsterdamse echtpaar stapte 24 jaar geleden al in het huwelijksbootje. “Maar dat was alleen voor de zaak“, zegt Hanny. “We deden dat voor de papieren.” In de jaren tachtig hadden Hanny en Ton een eetcaf? in de hoofdstad.

Onze trouwdag was niet echt romantisch. We waren binnen vijf minuten getrouwd en de klanten die daarna op de receptie kwamen eten, heb ik nooit teruggezien. Nu pakken we het anders aan en trouwen we zoals het hoort. Met alles erop en eraan.

Hanny zal een jurk van Mary Borsato dragen. Speciaal voor moeder Nel wordt de huwelijksbelofte voltrokken door zangeres Imca Marina, die een trouwboerderij heeft in het Groningse Midwolda. Hanny: “Nel is een groot fan van Imca. En de boerderij van Imca is zo sprookjesachtig.” [u]Telegraaf[/u]

Shownieuws bracht eerder ook het huwelijk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart op de buis. Deze werd door 1.420.000 kijkers bekeken. In 2004 registreerde Shownieuws het huwelijk tussen zangeres Bonnie St. Claire en de 36-jarige Anne-Jan. Deze uitzending scoorde 794.000 kijkers.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen