RTL niet blij met reclames voor Lotte

RTL Nederland is niet blij met de televisiespots voor de Talpa-serie Lotte, die de afgelopen dagen te zien waren in de reclameblokken van RTL. Dat meldt RTL Boulevard. In korte geheimzinnige reclameboodschappen werd reclame gemaakt voor Talpa’s nieuwe telenovelle Lotte, die deze zondag van start gaat op de zender.

De reclamezendtijd voor de Lotte-spots is volgens Boulevard inge- kocht door een creditcardmaatschappij die de serie sponsort. Toen RTL erachter kwam dat reclame gemaakt werd voor de concurrent op eigen zenders, stopte deze met het uitzenden van de spot.

We begrijpen helemaal dat Talpa RTL nodig heeft om haar programma’s te promoten, maar we gaan er per direct mee stoppen“, liet een woordvoerder van RTL in een verklaring aan Boulevard weten.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen