Omroepdirecteuren zien ‘Pauw & Witteman’ zitten

De netmanagers van de Publieke Omroep zien een dagelijkse talkshow met Jeroen Pauw en Paul Witteman wel zitten op de late avond van het nieuwe Nederland 1 (zie eerder). Dat zegt Ton van Dijk, projectleider van het projectteam Publiek Programmeren, op zijn weblog. Volgens Van Dijk dringen de omroepdirecteuren er “bij VARA-directeur Frans Klein op aan zo snel mogelijk te beginnen met de voorbereiding van ‘Pauw & Witteman’.

Er is dus breed draagvlak voor dit duo. Op voorwaarde dat ze ook echt een toegankelijk praatprogramma gaan maken, dat wel.” Van Dijk vindt dat de twee zowel informatieve als spannende gesprek- ken voeren. “In zekere zin staan ze voor mij op eenzame hoogte.

De Evangelische Omroep ziet meer in de combinatie Andries Knevel en Tijs van den Brink. “Ik ben benieuwd naar hun uitgewerkte voorstel. (..) Bijkomend ?probleem? is de afstemming met NOVA. Het gevaar dat het nieuwe programma op 1 en NOVA op 2 elkaar journalistiek dwars gaan zitten (jacht op dezelfde gasten) is niet ondenkbeeldig. Vanuit dat perspectief geldt dat het idee van VARA en NPS om het praatprogramma aansluiting te laten zoeken bij NOVA, nog niet zo slecht is. Weer anderen zien daarin overigens een bedreiging, want dan zou NOVA wel eens ?te machtig? kunnen worden.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen