NCRV past stemregels programma aan

De NCRV past vanaf maandag 20 februari de stemregels aan in De verkiezing van de mooiste plek van Nederland. Dan wordt het mogelijk om ??n maal per computer per dag te stemmen, in plaats van ??n maal per computer per week.

De afgelopen verkiezingsweek bleken er volgens de omroep berichten op internet te circuleren, waarin werd gemeld hoe de stemming kon worden be?nvloed. ?De mogelijkheid om te stemmen hebben we bewust heel laagdrempelig gehouden“, aldus Liza Fahner, projectleider van de verkiezing. “Dus zonder wachtwoorden en het achterlaten van emailadressen.

We waren bij de start van de verkiezing ons ervan bewust dat mensen zouden kunnen proberen de zogenaamde cookie-beveiliging te omzeilen. Gezien het feit dat er nu berichten circuleren over hoe de stemming te be?nvloeden is, hebben wij besloten dat er vanaf komende maandag door iedereen een keer per dag gestemd kan worden op de deelnemende mooie plekken.

Vanaf maandag 20 februari staat De verkiezing van de mooiste plek van Nederland een week lang in het teken van weekopdracht 3. In deze weekopdracht moeten de 24 deelnemende ambassadeurs een schilderij laten maken van hun plek en deze een prominente plaats geven in hun stad of dorp.

De website www.demooisteplek.nl is online sinds 6 februari en dagelijks bezoeken zo?n 10.000 bezoekers de site. De komende weken voeren 24 ambassadeurs, uit elke provincie twee, van 24 plekken in Nederland campagne tijdens De verkiezing van de mooiste plek van Nederland op televisie, radio en internet. De serie De verkiezing van de mooiste plek van Nederland is vanaf 15 april vier zaterdagmiddagen te zien op Nederland 1. Op zaterdagavond 13 mei is de finale, live op Nederland 1. De presentatie van De verkiezing van de mooiste plek van Nederland is in handen van Erwin Kroll en Mieke van der Weij. In november 2004 won Nationaal Park De Weerribben de titel.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen