Evert Santegoeds verruilt Priv? voor Talpa

[img=200,205 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/evert.jpg[/img]Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Priv?, gaat voor zijn dagelijkse showbizzprogramma bij Talpa (Entertainment Live) samenwerken met het Algemeen Dagblad. Dat meldt Santegoeds vandaag in een interview met Nieuwe Revu. De entertainmentredactie van het AD wordt integraal opgenomen in de Hilversumse redactie van Entertainment Live. Die keuze is opmerkelijk, omdat Santegoeds met Priv? onder het Telegraafconcern valt.

Volgens Santegoeds zal zijn positie als hoofdredacteur van Priv? dan ook niet langer houdbaar zijn. In Nieuwe Revu zegt hij daarover op de vraag of de samenwerking met het AD betekent dat de Telegraaf Tijdschriften Groep de deur dan dichtslaat: “Eh..ja, dat denk ik wel. Maar De Telegraaf heeft als eerste de kans gekregen op samenwerking.

Hij vervolgt: “Omdat ze aandeelhouder van SBS zijn, verloopt het stroef. Fiona Hering en John van den Heuvel zitten bij RTL, ik bij Talpa. Overal, behalve bij SBS dus. Ja, ze hebben er met Wilma Nanninga Sterrenbeurs gemaakt, maar dat was zo?n flop dat niemand er meer aan herinnerd wil worden. En het AD is een grote krant in een groot concern.

Santegoeds haalt in Nieuwe Revu uit naar zijn Telegraaf-collega Wilma Nanninga. “Misschien had ik wel blijven schrijven als ik de pagina Priv? in De Telegraaf had gekregen. Dat is ook een mooi dagelijks podium. Maar dat blijft Nanninga doen, die mevrouw kan zich binnen het concern kennelijk heel wat permitteren. (..) Wilma?s idee?n over het vak zijn compleet anders dan de mijne. Als hoofdredacteur van Priv? vulde ze zes pagina?s met bruidsmode voor kinderen, het leek wel een cosmeticablad. Rellen en actuele affaires laat ze liggen. Terwijl je juist moet scoren met dat soort hetze-achtige verhalen.” Entertainment Live is vanaf eind maart te zien bij Talpa.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen