AVRO praat met omroepen over dagelijks programma

De AVRO is met diverse omroepen aan het praten om de mogelijkheden te onderzoeken voor het ontstaan van een nieuw dagelijks televisieprogramma in samenwerkingsverband. De omroep praat onder meer met de VPRO en BNN om te kijken of er gezamenlijk een horizontaal programma gemaakt kan worden op het nieuwe Nederland 3, dat vanaf september in het teken moet staan van ‘jeugd en vernieuwing’.

Kees Tukker, programmaleider bij de AVRO, benadrukt dat er nog niets duidelijk is. “Misschien doen we uiteindelijk alle drie iets anders, maar we onderzoeken het serieus“, zegt hij bij PubliekCentraal.

Het dagelijkse programma zou uitgezonden moeten worden in de ‘experimenteerbalk’. De AVRO praat met de VARA om samen te werken in de ‘late night-balk’. “Misschien niet heel kansrijk, maar daar zouden we mensen van TweeVandaag voor in kunnen zetten.” Een dagelijks programma op de late avond zou bijvoorbeeld gepresenteerd kunnen worden door Karel van de Graaf (foto). De AVRO overlegt ook met de NPS of er op het gebied van culturele projecten meer kan worden samengewerkt.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen