Nederlandstalige muziek in So you wannabe a popstar?

De bekende Nederlanders in het SBS 6-programma So you wannabe a popstar? storten zich vanavond op nummers van Nederlandse artiesten en bands. Nelleke van der Krogt zingt live ‘Het Land van Maas en Waal’ van Boudewijn de Groot, Viktor Brand zingt ‘Rood’ van Marco Borsato en Jochem van Gelder gaat zijn best doen met het nummer ‘Zelfs Je Naam is Mooi’ van Henk Westbroek. Welke nummers de andere deel- nemers ten gehore zullen brengen maken Gerard Joling en Nance vanavond bekend.

Volgens de roddelbladen kunnen Gerard Joling en Nance het niet erg goed met elkaar vinden. “Dat heeft niets met Gerard te maken. Het is Nance die overduidelijk laat merken dat ze Gerard niet kan uitstaan“, liet een ‘programmamedewerker’ onlangs weten in Weekend. “Het lijkt wel of ze jaloers is op Gerard. Hij heeft natuurlijk ook succes. Met het presenteren, zijn nieuwe single, de cd die net uit is en zijn schaatskunsten op het ijs. Als je ook ziet hoeveel beertjes er voor hem op het ijs worden gegooid… Afgelopen weekend raapte Nance de knuffels op en toen bleken er slechts een paar voor haar bij te zijn. Voor de rest stond Gerards naam erop.

Gerard reageert op de geruchten: “Ik laat alles over me heen komen. Wat Nance ook voor opmerkingen maakt. Dat ik toch met haar So you wannabe a popstar ga presenteren, is voor mij geen probleem. Gordon is ook niet mijn vriend, maar dat kunnen we goed scheiden. Ik ben professioneel genoeg om met Nance samen te werken. Daarbij, als het programma een succes is, wat zou ik dan nog klagen?

So you wannabe a popstar? is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen