Quote: ‘Grote kans dat cocaïnegerucht Wendy waar is’

Zakenblad Quote denkt dat het gerucht dat Wendy van Dijk is afgekickt van een cocaïneverslaving nog wel bevestigd wordt. “In het verleden bleek vaak dat de verhalen die we als gerucht hebben opgetekend wel degelijk waar zijn“, zei adjunct-hoofdredacteur Paul van Riessen dinsdagavond in Shownieuws. Het gerucht, dat werd verspreid ‘op een borrel in Laren’, staat in de nieuwste editie van Quote. “Deze uitspraak is gebaseerd op de verhalen die wij her en der horen.”

Volgens Van Riessen komt het gerucht niet uit de lucht vallen. “Er werd al langer gesuggereerd dat Wendy niet vies was van een snuifje op zijn tijd. Nu horen wij dus dat zij een afkickkliniek heeft bezocht. Met succes, want ze zou helemaal clean zijn.

Van Dijk heeft stappen aangekondigd tegen Quote, maar die ziet hij met vertrouwen tegemoet. “Wij presenteren het als een gerucht en niet als een vaststaand feit. Dat schrijven we er ook uitdrukkelijk bij.

Advocaat Peter Plasman denkt dat Van Dijk wél kansrijk is bij de rechter. “Ze zou denk ik wel een eind kunnen komen met laster of smaad. Dan kun je een schadevergoeding eisen voor aantasting van haar goede naam en het verdriet dat ze er van heeft.

Lees ook:
Quote reageert gelaten op woedende Wendy van Dijk (gisteren)
Wendy van Dijk overweegt stappen tegen Quote (gisteren)
‘Wendy van Dijk afgekickt van cocaïneverslaving’ (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen