Connie Witteman vindt Guido den Aantrekker een bully

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 17:00

Connie Witteman vindt het heel erg dat Guido den Aantrekker donderdagavond zulk negatief commentaar leverde na het item dat is opgenomen bij haar thuis. Het is een pestkop. Dat laat ze Insta-granny weten op Instagram. Het jonge Holland’s Got Talent-kandidaatje dat op school werd gepest met zijn voorliefde voor hakken, Stef Smit, was door Connie uitgenodigd om van haar catwalk-les te krijgen. Shownieuws vond het leuk om dat bij te wonen en kwam opnames maken bij Connie thuis. Lees verder »

Voorspelling Henny Huisman komt uit: niet in top 25

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 16:30

De voorspelling van Henny Huisman is uitgekomen. Hij is donderdagavond met het nieuwe programma van hem en Marijn Frank, Een programma over de jaren negentig, niet in de kijkcijfer top 25 terechtgekomen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De première van de tv-reeks over de jaren negentig wist om half tien 335.000 kijkers (6 procent) te boeien op NPO 3, terwijl voor een plek in de kijkcijfer top 25 minstens 469.000 kijkers nodig waren. Geen teleurstelling voor Henny. Lees verder »

Jeroen Pauw-show zes zondagen lang op tijdslot Op1

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 16:05

De nieuwe reizende talkshow van Jeroen Pauw, Pauw Komt Binnen, zal vanaf 8 november in elk geval zes zondagen lang te zien zijn op het tijdslot van Op1, zo rond 22.20 uur. Dat heeft BNNVARA laten weten. Tijdens de eerste coronagolf was Pauw ook al te zien op de late zondagavond, maar toen samen met Fidan Ekiz als Op1-gelegenheidsduo. Die samenwerking is ten einde nu zij naar De Vooravond is vertrokken; Pauw gaat solo verder met zijn nieuwe talkshow op locatie. Lees verder »
Akwasi en Loretta Schrijver bellen elkaar: ‘Gezellig’

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 14:30

Akwasi en Loretta Schrijver hebben met elkaar gebeld naar aanleiding van de uitspraken die zij over zijn omroep Zwart heeft gedaan. Dat heeft de rapper donderdagavond gezegd in de talkshow Jinek. Loretta sprak zich een maand geleden, ook in Jinek, fel uit tegen de omroep van Akwasi en riep dat de omroep polarisatie in de hand zou werken. Niet veel later haalde Akwasi uit naar Loretta door haar onwetendheid te verwijten. Nu hebben de twee gezellig gekletst met elkaar. Lees verder »

Peter de Mönnink met gevulde zakken weg bij Talpa

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 13:45

Peter de Mönnink vertrekt aan het eind van het jaar als algemeen directeur van Talpa Network, het mediabedrijf van John de Mol. Hij wordt opgevolgd door Pim Schmitz. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Peter is behoorlijk wat jaren betrokken geweest bij de tv-zenders van Talpa. De stations SBS 6, Net5 en Veronica waren van 2011 tot 2017 voor slechts een derde in handen van John de Mol; de rest bezat Sanoma, waarvan Peter de CEO was. Hij werd in 2014 ook CEO van SBS. Lees verder »

Peter van der Vorst: ‘Ik ben anders dan Erland Galjaard’

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 13:10

Peter van der Vorst heeft als de nieuwe contentbaas van RTL in een mum van tijd afgerekend met het negatieve, nare imago dat de zendergroep had onder leiding van midlifebobo Erland Galjaard. Er wordt weer gelachen bij RTL, concludeerde Peter eerder zelf al. “De sfeer is nu gewoon heel goed, denk ik. Dat heb ik ook geleerd toen ik mijn eigen bedrijf had. We konden het heel goed met elkaar vinden en als die basis klopt, dan kun je tot mooie dingen komen“, zegt hij op NPO Radio 1. Lees verder »

Talkshowgast Eva Jinek overspoeld door placenta’s

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 12:30

Cardioloog Chahinda Ghossein-Doha, die maandag te gast was in Jinek, is na de uitzending overspoeld door placenta’s. Dat vertelde Eva Jinek gisteren in haar RTL-show. Chahinda doet onderzoek naar zwangerschapsvergiftiging en heeft daarvoor 400 placenta’s nodig; één daarvan kreeg ze gedoneerd van Eva. De cardiologe had er echter nog lang niet genoeg, maar na de uitzending is dat compleet omgeslagen: uit het hele land wordt ze nu getrakteerd op verse moederkoek. Lees verder »
Nachtrust Koffietijd-ster zeer ernstig verstoord

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 12:00

Als een van de ochtendsterren van RTL 4 moet Vivian Slingerland altijd erg vroeg opstaan voor haar werk, dus het is essentieel dat ze ’s nachts goed uit kan rusten. Helaas wordt dat haar onmogelijk gemaakt. Dat heeft ze gezegd in Koffietijd. Vivian heeft enorm veel last van een walnotenboom die in haar achtertuin staat. Walnoten die loslaten en op de grond vallen veroorzaken erg veel herrie, waardoor Vivian niet goed kan slapen en ze niet uitgerust genoeg in de studio van Koffietijd verschijnt. Lees verder »

Joost Eerdmans verdedigt Thierry Baudet bij Op1

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 11:15

Joost Eerdmans moest zich gisteren in de talkshow Op1 verdedigen tegen de vermeende Viruswaarheid-sympathieën van Thierry Baudet. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Het Leefbaar Rotterdam-gemeenteraadslid staat als vierde op de kandidatenlijst van Forum en moet zich nu dus ook verantwoorden voor acties van de baas. “Wat vond u ervan dat Thierry Baudet zich openlijk aanschuurt tegen Willem Engel en Viruswaarheid?“, vroeg Op1’s Welmoed Sijtsma. Lees verder »

Floortje houdt mondkapje op tijdens tv-interview

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 10:30

Mondkapjes zien we in het dagelijks leven inmiddels overal voorbijkomen, maar op televisie zien we ze een stuk minder. In studioprogramma’s wordt geen kapje gedragen en tv-verslaggevers worden ook vrijwel altijd zonder mondkapje te woord gestaan. Zo niet Floortje Dessing: zij hield haar roze mondkapje gisteren op tijdens een gesprek met de bekende verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. Hij verbaasde zich daar best wel over en besloot de presentatrice er kort naar te vragen. Lees verder »

Rob Goossens krijgt ook capslock-berichtjes van Rogier

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 9:45

Tv-journalist Rob Goossens krijgt ook weleens capslock-berichtjes van Rogier Smit. Hij verdenkt hem daardoor van de Facebook-hack van zijn echtgenoot Frank Jansen. Dat heeft hij donderdag gezegd in RTL Boulevard. RTL-engerd Rogier lijkt psychisch niet helemaal in orde en zijn eigen echtgenoot is een van de slachtoffers. Nadat hij hem al afluisterde, kapotmaakte in de media en zijn bankafschriften doorstuurde naar de Privé, lijkt hij Frank nu ook nog te hebben gehackt. Lees verder »
Op1 zet Fajah Lourens neer als voedingsdeskundige

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 9:15

De talkshow Op1 gaf Fajah Lourens, fel tegenstander van de coronaregels, gisteren uitgebreid de ruimte om mee te praten over wat we zélf kunnen doen om gezond de coronapandemie door te komen. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Fajah zat aan tafel met twee hoogleraren, één op het gebied van voedingsleer, de ander op het gebied van immunologie. De dieetgoeroe liet aan de kijkers zien welke supplementen zij allemaal slikt om haar immuunsysteem op volle sterkte te brengen. Lees verder »

Akwasi bij Eva Jinek níet schreeuwend aan tafel

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 8:35

Het optreden van Akwasi in de talkshow van Eva Jinek heeft donderdagavond niet geleid tot spectaculaire televisie. Waar hij in de zomer nog begon te schreeuwen tegen haar collega Beau van Erven Dorens, hield hij zich bij Jinek gedeisd. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Akwasi verweet Eva op een gegeven moment wel eenzijdige berichtgeving. Er werd een instart getoond over de controverse rondom de uitspraken van de rapper en daar was hij niet blij mee. Lees verder »

Drama Fred van Leer: zeer heftige seksvideo uitgelekt

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 7:48

Fred van Leer wordt getroffen door een enorm persoonlijk drama. Er is een zeer heftige seksvideo van de presentator uitgelekt. Dat was donderdagavond het openingsnieuws van Shownieuws. De presentatoren van Shownieuws zaten naar eigen zeggen met een ‘knoop in de maag’ aan de desk, maar vonden toch dat ze het nieuws moesten brengen. “We beginnen de uitzending met een verschrikkelijke avond voor Fred van Leer, Albert“, begon presentatrice Dyantha Brooks. Lees verder »

Prima start I Can See Your Voice: bijna miljoen kijkers

Geplaatst op vr 30 okt 2020 om 7:42


De kijkcijfers van donderdag 29 oktober 2020 (SKO)

De RTL 4-show I Can See Your Voice met Carlo Boszhard is donderdagavond prima van start gegaan tegenover het kijkcijfergeweld van NPO 1 en SBS 6. De zender pakte brons met 954.000 kijkers (15 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. I Can See Your Voice is door Carlo het broertje van The Masked Singer genoemd. Dat programma schuurt op de RTL-vrijdag tegen de drie miljoen kijkers aan. Die score is op de drukke tv-donderdag onmogelijk, zei Carlo zelf al. Lees verder »
Akwasi te gast bij Jinek: gaat hij schreeuwen tegen Eva?

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 17:01

Akwasi durft weer in een talkshow op televisie te zitten. Hij is vanavond een van de gasten in de talkshow van Eva Jinek. Dat heeft haar redactie zojuist laten weten. De rellerige rapper zorgde in juni voor hysterische televisie door live on air tegen Beau van Erven Dorens te gaan zitten schreeuwen. Lachen voor de kijker, huilen voor zijn toch al slechte imago. De grote vraag is: gaat hij vanavond ook Eva Jinek uit lopen kafferen? Het zou leuke beelden opleveren, goed voor een rel van zeker twee weken. Lees verder »

RTL 4 zet I Can See Your Voice op ‘tijdslot des doods’

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 16:30

Na wekenlang teleurstellende cijfers te hebben gescoord met Chantal Komt Werken en Rooijakkers over de Vloer, moet Carlo Boszhard nu de donderdagavond van RTL 4 uit het slop trekken. Vanavond begint het broertje van The Masked Singer: het eveneens uit Zuid-Korea afkomstige I Can See Your Voice. In dit nieuwe programma draait alles eigenlijk maar om één vraag: kun je aan iemand zien of hij/zij een fantastische stem heeft, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen? Lees verder »

Robert Jensen uitgelachen: ‘Dikzak in een Smart’

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 16:00

Coronajournalist Robert Jensen en GeenStijl-ster Bart Nijman liggen met elkaar in de clinch. De heren zijn overduidelijk geen vrienden van elkaar. Dat is te volgen op Twitter. Robert vindt GeenStijl een baggersite zonder ballen en maakt daar geen geheim van. Hij vindt het triest dat de opiniesite nu mondkapjes aan het verkopen is. “De hooggestemde jongetjes met mannenknotten en man bags van GeenStijl, die zo verzot zijn op koddige woordgrapjes, verkopen nu mondkapjes!“, roept hij. Lees verder »

Sophie en Pauw komen zondag met Trump-special Op1

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 15:20

De talkshow Op1 komt komende zondagavond met een extra uitzending, gepresenteerd door Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand. Het thema van de special is ‘Hoe Trump zijn wij?’. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Aan de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaat Op1 op zoek naar het antwoord op de vraag hoe Donald Trump onze samenleving heeft veranderd. De uitzending begint om en nabij het reguliere tijdstip van Op1, zo rond 22.15 uur. Lees verder »

Giel Beelen doet in onderbroek open voor Boulevard

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 14:45

NPO Radio 2-dj Giel Beelen heeft vannacht in zijn onderbroek opengedaan voor verslaggever Lex Uiting van RTL Boulevard. Hij had een strakke blauw-groen-witte boxershort aan om zijn afgetrainde lijf. Dat is te zien op de website van de showrubriek. Lex stond om 2.15 uur voor de deur bij Giel om ervoor te zorgen dat hij dit keer wél wakker zou worden. “Lexie man, what the fuck. Het is ietsjes vroeg nog“, zei hij tegen zijn oud-collega. Normaal gaat zijn wekker af om 2.45 uur. Lees verder »
BN’ers roasten elkaar in Sinterklaas-show op NPO 1

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 14:00

Op de dag van de intocht van Sinterklaas komt NPO 1 met een eenmalige tv-show waarin zeven BN’ers elkaar roasten. De presentatie is in handen van Erik van Muiswinkel. Dat heeft BNNVARA laten weten. Het programma De Zak van Sinterklaas draait volledig om Sinterklaasgedichten. “De BN’ers hebben pittige gedichten voor elkaar geschreven, maar wel met een warme knipoog en een gemeende lach. Wie is de afzender?“, kondigt een woordvoerder van de omroep aan. Lees verder »

Nikkie Plessen voorstander van lelijke mondkapjes

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 13:15

Nikkie Plessen is voorstander van het dragen van chirurgische mondkapjes op straat in plaats van exemplaren die een beetje fashionable zijn. Dat heeft de mode-ontwerpster woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. We moeten mondkapjes volgens Nikkie niet mooi gaan vinden en daarom heeft haar modemerk ook geen mondkapjeslijn. “Het heeft voor mij meer een medische factor; het moet lelijk zijn. We moeten het niet mooi vinden, dit moet gewoon echt helpen“, zegt ze. Lees verder »

Podcasthype compleet: nieuwe podcast over podcasts

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 12:45

De Nederlandse mediaconsument wordt ineens van alle kanten overspoeld door podcasts: alle BN’ers hebben er één of willen er één. En nu is er zelfs een podcast over podcasts, van dj Sander de Heer. Dat heeft hij laten weten. Sander wil een einde maken aan de ‘wildgroei van slecht klinkende, te makkelijk gemaakte podcasts’ en komt daarom met advies in De Podcast Podcast. “Wat is een podcast? Hoe verdien je er geld mee? Wat kost het? En hoe begin je?“, luiden de thema’s. Lees verder »

EO-Bert wil het niet meer hebben over naaktshoot

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 12:00

Bert van Leeuwen wil niet meer praten over het feit dat hij in Het Perfecte Plaatje geconfronteerd werd met een groot geschapen man. Dat liet hij woensdagavond weten in RTL Boulevard. Er is her en der flink gelachen over het ongemak dat van Bert afstraalde tijdens de traditionele naaktshoot van de BN’er-fotografiewedstrijd. Bert zat gisteren met een live-verbinding in Boulevard om te praten over het Concert van Hoop, maar werd ook nog even gevraagd naar de Schwanz. Lees verder »

RTL 5-ster Mary Borsato eet haring als ontbijt

Geplaatst op do 29 okt 2020 om 11:15

RTL 5-ster Mary Borsato heeft wel heel merkwaardige eetgewoontes. Ze eet ’s ochtends verse vis als ontbijt, waaronder zoute haring. Dat demonstreerde ze vanochtend in het programma Koffietijd. De kok van de tienuurshow probeerde Mary iets normaals aan te smeren, een kopje koffie, maar dat wilde ze niet hebben. Ze wilde alleen haring; koffie drinkt ze niet. “Nee, eigenlijk nooit. Als ik het doe, is het omdat ik het móet doen. Dan kijk ik naar links en rechts, maar niet naar de koffie.” Lees verder »

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.