Wat vinden de mensen van h*ergrap André Hazes jr.? ‘Wie kaatst…’

André Hazes jr. zorgt voor flink wat controverse met zijn h*ergrap over zijn omstreden mama Rachel Hazes. Zij is boos, haar boezemvriend Guido den Aantrekker ook, maar wat vinden de mensen?

André Hazes jr. en Rachel Hazes © SBS

Zelf schrok André Hazes jr. er ook van dat hij die grap maakte: hij heeft tijdens een optreden in Breda afgelopen vrijdag net gedaan alsof het woord ‘h*er’ synoniem staat voor zijn moeder Rachel Hazes. Ze liggen dan wel met elkaar in de clinch, maar om tot dit niveau te dalen is vrij triest. De weduwe en haar maatje Guido den Aantrekker zijn dan ook woest.

Wie bal kaatst

Wat vinden de mensen in Nederland hier nou eigenlijk van? De reacties stromen binnen op de Facebook-pagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws. Samen gaat het om ongeveer duizend reacties en over het algemeen zijn de mensen eensgezind: ze veroordelen de uitspraken van André, maar benadrukken dat Rachel ook geen lieverdje is.

Irene heeft er gemengde gevoelens bij. “Ja, wie kaatst, kan de bal verwachten. Maar inderdaad niet netjes van André maar wel begrijpelijk. Ze doet/deed ook niet netjes naar haar kinderen en kleinkinderen. En dan kun je zulke reacties verwachten.”

De grens

Annitta zit wel echt in kamp-Rachel. Zij zegt: “Waar blijft de grens! Respect voor alle moeders! Die vaak in moeilijke tijden hun best doen voor de kinderen. Ik ben klaar met deze twee ondankbare kinderen! Deze vrouw heeft ze hoe dan ook onder vervelende omstandigheden met hun vader opgebracht.”

Volgens Marianne kun je dit tegen acties van Rachel wegstrepen. “Respectloos! Maar wacht effe… Respect heeft zij ook niet naar haar kids toe, dus… Niet netjes, maar te verwachten dan!”

Geen knip

Vanessa neigt meer naar kamp-André. “Zijn moeder mag natuurlijk wel alles zeggen. Een moeder die zo met haar kinderen omgaat is geen knip voor de neus waard. Dus ja dan kan je een keer wat terug verwachten.”

Trudy denkt dat Monique Westenberg het brein achter deze actie is. “Wat is dit weer vreselijk schandalig. Wat hij heeft is ook dankzij haar. Maar dit zal wel van die Monique af komen. Ze genieten er allemaal van. Dit is echt respectloos.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat André jr. sorry moet zeggen tegen Rachel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen