Waar is nieuwe buikfoto Marco Borsato gemaakt? ‘Supermarkt’

Marco Borsato bleek in de lente opeens heel dik te zijn en een foto daarvan op de cover van Story leidde tot nationale commotie. Nu heeft het blad er weer één. Waar is die gemaakt?

Marco Borsato © RTL

Je zou denken dat het nieuwigheidje ervan af is, maar het blijft een gek gezicht: Marco Borsato die door de straten van Zaandam loopt met een vrij omvangrijke buik met daaromheen een heel strak shirtje. Paparazzo Edwin Smulders heeft hem daarom wéér opgezocht en een nogal confronterend fotootje gemaakt, die deze week in de Story staat (zie onder).

Boodschappen

De eerste keer dat Marco werd gespot met die buik, was hij onderweg naar de barbecue. Waar is hij ditmaal op de gevoelige plaat vastgelegd? “Story signaleerde hem vorige week op een zonnige dag tijdens het boodschappen doen”, aldus het tijdschrift.

Oftewel: wederom een huis-tuin-en-keuken-bezigheid en dat is volgens Story niet zo gek. “Al drie jaar staat het leven van de zanger on hold. Zijn optredens zijn stilgelegd, en hij verschijnt niet meer op televisie. Zijn dagen lijkt Marco te vullen met boodschappen doen, zijn favoriete bezigheid koken, en een wekelijks bezoekje van zijn kinderen.”

Eenzame indruk

Edwin heeft Marco van dichtbij gezien, deels via zijn telelens en deels via zijn eigen gezichtsveld. Hoe komt hij over op de paparazzo? Komt hij gestresst over of angstig? Nee, vooral alleen, is te lezen in het blad. “Hij wekte een enigszins eenzame indruk”, klinkt het.

Gezien de misbruikbeschuldigingen aan zijn adres is dat natuurlijk ook niet zo gek. De zaak tegen hem zal eerst moeten dienen om weer wat beweging in zijn leven te krijgen. En tot dan? “Wachten, wachten, wachten.”

Story-cover

De nieuwste Story-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marco Borsato met rust moet worden gelaten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen