Tim de Wit gaat invallen als Jeroen Pauw op Curaçao zit: ‘Te gek’

Tim de Wit is de man die op de stoel van Jeroen Pauw zal verschijnen als hij lekker aan het overwinteren is in zijn huis op Curaçao. “Ik vind het een te gekke kans”, roept de presentator.

Tim de Wit, Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw © Annemieke van der Togt

Het is BnnVara gelukt om het tijdslot van NPO 1’s late avond in handen te krijgen met Jeroen Pauw als uithangbord. Hij zou samen met Sophie Hilbrand het hele jaar rond dit klusje gaan klaren. Nou, toen de buit eenmaal binnen was, is dat snel overboord gegooid. Jeroen wil in de winter namelijk lekker in zijn huis op Curaçao zitten.

Bar Laat

Wie hem dan gaat vervangen? Dat is zojuist bekendgemaakt: Tim de Wit. “Ik vind het een te gekke kans om met het team van Bar Laat naast Sophie en Jeroen aan de slag te gaan op de late avond. Met alle ontwikkelingen in de huidige actualiteit, verheug ik me erg op dit nieuwe avontuur”, laat hij weten.

De talkshow van Sophie en Jeroen gaat om die reden niet meer Sophie & Jeroen heten, maar Bar Laat. “Vanuit de Hilversumse studio met publiek voeren Sophie, Jeroen en Tim het gesprek van de dag en wordt de kijker bijgepraat over actualiteit, kunst, cultuur en sport. En natuurlijk is er in Bar Laat ook alle ruimte voor muziek”, aldus BnnVara.

Twee maanden

Jeroen gaat het er lekker van nemen, want zowel in januari als februari zal hij niet te zien zijn in de talkshow. “Tim de Wit complementeert het team als vaste invalpresentator en zal in de maanden januari en februari de presentatie met Sophie afwisselen.”

Tim blijft daarnaast presentator van de VPRO-programma’s Bureau Buitenland en Europa Draait Door. De eerste aflevering van Bar Laat is op maandag 2 september, om 22.45 uur op NPO 1.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen