Story verdedigt heftige foto ‘dikke’ Marco Borsato: ‘Nieuwswaarde’

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het niet smakeloos dat zijn blad voor de tweede keer een foto van een ‘dikke’ Marco Borsato op de cover heeft gezet. “Dit heeft nieuwswaarde.”

Marco Borsato © Een

Steeds meer mensen vragen zich af of het anno 2024 nog wel kan: paparazzi die BN’ers op een onbewaakt moment fotograferen in hun privéomgeving. Is dat niet grensoverschrijdend? In het geval van de wildplassende Matthijs van Nieuwkerk vonden veel mensen van wel. Toch plaatste Privé die foto heel erg groot in het blad.

Bolle buik

En hoe zit het dan met de te dikke Marco Borsato? De Story verbijsterde begin april het hele land met het nieuwe postuur van de gevallen hitzanger, maar nu – drie maanden later – staat Marco alwéér met zijn behoorlijk bolle buik op de cover van het showblad. Paparazzo Edwin Smulders spotte hem op weg naar de supermarkt.

De bekende X-influencer MiesBee vindt dit niet kunnen. “Waar ik, vanwege zijn on-Nederlandse grootheidswaan, geen moeite had met een in de berm pissende Matthijs, komt hier de bodem van de put erg dichtbij”, schrijft ze op X.

Nieuwswaarde

Daar is Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story, het niet mee eens. “Een A-ster die onderwerp van gesprek is en blijft bij het grote publiek (voor wie onze bladen gemaakt worden; niet voor X-bubbels) en een evidente, blijvende metamorfose ondergaat, heeft nieuwswaarde.”

Dit hoort gewoon bij het BN’er-schap, schrijft hij op X. “Aandacht is er als iemand shinet met maat 48 én als er een riemgaatje bij moet.”

Tikkie ranzig

MiesBee blijft bij haar mening. “Ik zit dacht ik niet in een x-bubbel en weet heus wel dat dit gevreten wordt, maar gevoelsmatig vind ik dit een tikkie ranzig. Sorry dear.”

Guido daarop: “Mag, Mies. Jij zeker. Het leven is confronterend, soms. Koop je dit keer toch de Beau Monde. 😉”

Story-cover

De bewuste Story-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de buik van Marco Borsato nog steeds voldoende nieuwswaarde heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen