RTL 4-ster Edson da Graça op matje? ‘Schunnig filmpje gaat te ver’

RTL 4-ster Edson da Graça kennen we van familieshows als Holland’s Got Talent, maar op Instagram neigt het volgens Tina Nijkamp allemaal heel erg naar 18+. “Ik zou een mail sturen.”

Edson da Graca © Instagram

Edson da Graça heeft ongelooflijk veel mazzel dat het hem gelukt is om bij RTL binnen te komen en daar programma’s te mogen maken. Koestert hij het wel genoeg? Tina Nijkamp, die jarenlang aan het roer heeft gestaan van SBS 6, vindt dat de presentator zich misdraagt op Instagram. Zij zou ingrijpen als ze tv-baas Peter van der Vorst was…

Likkende Edson

Ditmaal heeft Edson weer een filmpje op Instagram geplaatst (zie onderstaand) waarop we een of andere wulpse verpleegster zien vragen wie die dag haar eerste patiënt zal zijn. Een milliseconde lang zien we die verpleegster ook zonder haar uniform, namelijk in lingerie. Vervolgens zien we Edson die net doet alsof hij ziek op de bank ligt.

Edson vindt de verpleegster duidelijk heel smakelijk, want op een gegeven moment maakt hij ook likkende bewegingen met zijn tong. En juist dat vindt Tina allemaal niet zo passen voor iemand die bij een familiezender als RTL 4 werkt.

Fantasie

Tina begrijpt niet goed waarom Edson dit zou doen. “Het gaat over een fantasie ofzo, dat is wat ik erover begrijp. Ja, ik vind dat Edson da Graça soms sowieso wat vreemde posts plaatst op zijn social media, maar goed, dat moet hij zelf weten, maar ik vind het zelf niet zo heel erg passen bij een familiezender. Maar goed, wie ben ik?”

Wat zou Tina doen als ze in de schoenen van Peter van der Vorst stond? Hij is de direct leidinggevende van Edson. “Als ik zijn baas was geweest, dan had ik daar misschien toch wel iets van gezegd en gevraagd of hij dat niet wil doen, omdat hij bij een familiezender werkt”, zegt ze in haar immer onderhoudende podcast Tina’s TV Update.

Niet passen

Wat de grenzen van Peter zijn is niet echt duidelijk, maar die van Tina zouden op dit moment al zijn overschreden. “Ja, zelf vind ik het dan niet zo passen, maar misschien ben ik wel heel erg preuts hoor. Dat kan best.”

Ze besluit: “Hij moet het zelf weten, dat is wat ik ervan vind, en als ik zijn baas was geweest, dan had ik er wel een mailtje aan gewaagd.”

Filmpje

Het bewuste filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het grapje van Edson da Graça überhaupt leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen