‘Natacha Harlequin? Zij is echt honderd procent gebakken lucht!’

Natacha Harlequin is na haar Ali B-debacle echt van alle kanten aangepakt en Yvonne Coldeweijer doet er nog een schepje bovenop. Zij vindt de strafrechtadvocate ‘gebakken lucht’.

Natacha Harlequin © RTL

Het is de grootste misstap uit de mediacarrière van Natacha Harlequin: het ophemelen van Ali B aan de desk van Shownieuws omdat ze hem het weekend ervoor een flinke factuur mocht sturen. Ze was last minute toegevoegd aan het verdedigingsteam van de rapper, maar heeft in the end bijzonder weinig uitgevreten. Althans, voor de camera dan.

Woordenschat

Yvonne Coldeweijer is sowieso niet onder de indruk van de strafrechtadvocate, laat ze weten in haar Podimo-podcast. “Die meid die heeft geen woordenschat.”

Co-host Mark Koster: “Nee, voor een advocaat beperkt.”

Yvonne: “Ja, vind ik ook.”

Mark: “Nee, geen woordenschat en ik vind haar ook niet zo afgewogen.”

Oppervlakkig

Natacha doet heel interessant aan de desk van Shownieuws, maar er komt uiteindelijk weinig zinnigs uit, meent Yvonne. “Haar meningen zijn zéér oppervlakkig en ze kijkt daar dan bij alsof zij iets bijster intelligents zegt en met een soort van tempo dat je denkt: god, kan ik dit keer anderhalf doorspoelen? Bij haar wil je ook gewoon: tjoep.”

Ze vervolgt: “Maar die meid kijkt er dan bij en dan doet ze d’r vingertjes zo op tafel en dan kantelt ze haar hoofd en dan zegt ze iets wat héél primair en oppervlakkig is, met zeer weinig interessante woorden erin. Gewoon dat je denkt: een beetje gebakken lucht.”

Honderd procent

Daar is Mark het helemaal mee eens. “Honderd procent gebakken lucht.”

Yvonne begrijpt ook niet wat die Ali in haar ziet. “Zij is een overbodige meid. Ik hoop niet dat ze haar veel betalen. Als je hiervoor betaalt, dat snap ik niet. (…) Zouden ze nou haar gevraagd hebben voor een mediastrategie? Zij weet daar helemaal niks van.”

Starstruck

Het is een misser van Ali, meent ze. “Misschien kan ze wel heel goed in een rechtbank dingen doen, maar het is toch helemaal geen mediaconsultant ofzo?”

En wat vindt Yvonne ervan dat Natacha hem zo zat op te hemelen bij Shownieuws? “Natacha was gewoon starstruck, want je kende hem niet, je werd gebeld en toen was je ineens: wow, wat een energie. Serieus? Ze is heel erg overrated.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen