Martien Meiland vindt dat Maxime slachtoffer is van media: ‘Pijn’

Martien Meiland herkent zich niet in het beeld dat Sylvie Meis schetst van de Nederlandse media, maar vindt wél dat zijn dochter Maxime te hard is aangepakt. “Dat deed echt pijn.”

Martien en Maxime Meiland © SBS 6

Het is voor BN’ers soms maar lastig te accepteren als ze geen gunfactor hebben. Ze halen dan altijd boos uit naar alles en iedereen. Eén van die sterren is Sylvie Meis. Die roept de meest arrogante en egocentrische dingen en vindt het dan raar als er negatief over haar wordt gepraat. De Nederlandse media zijn volgens haar veel te onaardig.

Verkeerd neergezet

Hoe staat Martien Meiland in de wedstrijd? Bij zijn familie hoef je ook maar boe of bah te zeggen of je staat alweer op de zwarte lijst. Media die een beetje kritisch zijn? Die worden gelijk tot een soort aartsvijand gebombardeerd. Echt heel erg flauw. Voelt Martien zich verwant met zo’n Sylvie Meis? De Party vraagt het hem.

Martien zegt in het tijdschrift: “Ik heb er eigenlijk niet zoveel moeite mee. Het enige waar ik problemen mee heb, is dat onze Maxime de afgelopen vijf jaar verkeerd neergezet is. Dat vind ik wel erg.”

Lieve meid

Maxime is ook een typisch voorbeeld van iemand die gewoon niet de gunfactor heeft. Ze mag zich gelukkig prijzen dat ze zo meelift op het succes van haar ouders, want daardoor leidt ze nu een fijn luxeleven.

Haar vader Martien begrijpt niet waarom Maxime niet zo goed ligt bij de mensen en bij de media. “Wij kennen Maxime natuurlijk als een heel lieve meid en een onwijs goede moeder. Ze heeft het heel erg leuk met Leroy samen. Dat op mijn dochter stevige kritiek kwam, dat heeft me wel pijn gedaan. Ik vond het onterecht en het raakte me in mijn vadershart.”

Uitvergroot

De Meilandjes dragen natuurlijk zelf actief bij aan alle mediarelletjes. Ze slopen alles en iedereen in hun boeken en dan kijken ze zogenaamd raar op als dat ontploft in de media.

“Soms worden er dingen in de media uitvergroot op een onterechte manier. Dan haal ik mijn schouders even op en denk ik: tja, die programma’s en bladen moeten ook leven. Het waait allemaal vanzelf over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland: slachtoffer van de media of van haar eigen gedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen