Marco Borsato wederom gespot met heel ronde buik: ‘Jee, zeg!’

De paparazzo van Story heeft de gevallen megaster Marco Borsato wederom gespot met een behoorlijk bolle buik. Hij staat daarmee op de cover van de nieuwste editie. “Jee!”

Marco Borsato © RTL

Het was begin april een enorme schok toen Marco Borsato op de cover van Story verscheen met een heel dikke buik. De mannen van VI waren in shock, net als Bridget Maasland. Waar de zanger precies gespot was? Op weg naar de barbecue. De een dacht dat die buikvetexplosie kwam door het stresshormoon cortisol, de ander dacht doodsangst.

Opgezette buik

Hoe dan ook: we zijn nu drie maanden verder. Is het Marco gelukt om weer een beetje af te vallen? Nee, hij staat deze week wéér op de cover van Story (zie onderstaand) en wederom met een vrij opgezette buik.

De Story kreeg vorige keer veel kritiek op de headline die erbij stond, namelijk: ‘ZANGER GENIET VOLOP: MARCO BORSATO’s METAMORFOSE.’ Veel mensen vonden dat kwalijk, omdat het evident is dat de zanger natuurlijk niet volop van het leven geniet nu er al jaren een misbruikzaak boven zijn hoofd hangt.

Eenzame zomer

Er is ditmaal gekozen voor een iets ingetogener kop. ‘Marco Borsato’s eenzame zomer’, staat erbij. ‘Terwijl Leontine met hun kinderen vakantie viert op geliefd Ibiza.’

Wat vinden de lezers van Story ervan? “Jee wat is ie dik geworden, en Leontien denkt alleen aan de centen”, zegt ene Marlies op de Story-Insta.

‘Laat met rust!’

Ene Sonja vindt dat Marco met rust gelaten moet worden. “Volgens mij zit hij op dit moment in Italië hoor! En laat die man mooi met rust! Ben ervan overtuigd dat het wel goed komt met hem.”

En wat vindt opinieblog GeenStijl ervan? “Lekker pensje, Borsato. Pas je op dat je niet door de schommel zakt?”

Story-cover

De cover van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Story stoppen met het fotograferen van Marco Borsato's bolle buik?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen