Linda de Mol denkt dat Memphis Depay vanavond ‘gaat vlammen’

Linda de Mol denkt dat Memphis Depay vanavond, tijdens de halve finale van Nederland tegen Engeland op het EK Voetbal, ‘voor het eerst dit toernooi gaat vlammen’. “3-1!”

Memphis Depay en Linda de Mol © NOS, SBS

We horen tegenwoordig nog maar weinig van Linda de Mol, maar gisterenavond dook ze even op in het door haar familie gecontroleerde programma Shownieuws. Daarin deed ze op verzoek van presentator Winston Gerschtanowitz een voorspelling over de wedstrijd tussen Nederland en Engeland, die vanavond in de halve finale van het EK Voetbal staan.

Winston appt

Hoe heeft Winston deze videoboodschap van de voormalig tv-koningin geregeld? “We zijn natuurlijk allemaal een beetje bezig op zo’n dag wie we kunnen vragen naar hun voorspelling en daar hebben een hele hoop mensen heel leuk op gereageerd zoals je net hebt gezien. Zo dacht ik ook vanmorgen: ik app Linda even.”

“Ik vind het ook wel eens leuk om te weten van: wat denkt Linda nou van het voetbal? Dus ik hoorde even niks en toen zei ze: ‘Ja, ik sta op de set van Gooische Vrouwen als Cheryl.’ Die dacht natuurlijk: dan ben ik ervan af. Maar toen zei ik: ‘Wat denkt Cheryl dan dat het wordt morgen?’ En toen bleef het even stil en toen kreeg ik op een gegeven moment dit.”

‘Het wordt 3-1’

Dan zien we het filmpje van Linda. “Cheryl hier met de voorspelling”, zegt ze. “Het wordt 3-1 voor Nederland. Die ene goal van de Engelsen komt natuurlijk van Harry Kane, een mooie kopbal. Maar ik denk dat Memphis Depay gaat vlammen, voor het eerst dit toernooi.”

Ze vervolgt: “Die scoort twee keer en dan knalt-ie hem gewoon keihard langs de Engelse keeper, die Jordan Pickford. En die derde goal is van Gakpo of van Weghorst of van De Vrij. Daar ben ik niet helemaal uit, maar het wordt in elk geval 3-1. Tot zover!”

Wat denkt Noa?

Na dat filmpje van Linda komt haar dochter Noa Vahle in beeld, die als sportverslaggever aanwezig is in Duitsland. Wat denkt zij dat het gaat worden?

“2-1 voor Nederland. Ik ben positief gestemd en hoop dat we hier tot zondag mogen blijven en lekker naar de finale gaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen