Joost Vullings mogelijk níet naar eigen collega Eva Jinek: ‘Lastig…’

Joost Vullings denkt dat het lastig wordt om de vaste politiek deskundige in de talkshow van zijn kersverse collega Eva Jinek te worden. “Dat is logistiek toch wel heel erg lastig.”

Joost Vullings en Eva Jinek © SBS, NPO

Hij is een van de bekendste politiek verslaggevers van ons land: Joost Vullings. Gisterenavond zat hij op de kruk van Vandaag Inside Oranje om een of ander boekje te promoten, en hij benadrukte dat dat ook de enige reden is waarom hij in die talkshow zat. Hoe ziet zijn nieuwe talkshowjaar eruit? Waar zien we Joost na de zomer zitten?

Niet bij Pauw

Joost weet het naar eigen zeggen nog niet zeker. “Meestal zit je gewoon bij één talkshow, daar maak je dan afspraken mee, daar zit je dan en dat is dan ook gewoon helder.”

Gastheer Wilfred Genee: “O, dus je zit volgend seizoen bij Tim de Wit en Jeroen Pauw?”

De late avond van NPO 1? Nee, dat wordt hem niet, aldus Joost. “Daar zit ik denk ik niet.”

Jinek dan

Wilfred vraagt door: “O, waar ga je dan zitten?”

Joost: “Ik zit nu nog vaak bij Humberto en Beau en Eva begint. Dat is mijn eigen omroep, AvroTros, dat is in de vooravond. Alleen EenVandaag sluit daarop aan. Ik moet dan in een kwartier van Hilversum naar Amsterdam, dus daar zit wel logistiek een probleem.”

Beste talkshow

Wat vindt Joost op dit moment de beste talkshow? “Poeh. Nou, kijk, als je gewoon naar kijkcijfers kijkt, dan zijn jullie het beste. In die zin hebben jullie de slag gewonnen. Bij de publieke omroep ben ik blij dat het gereshuffled wordt, want ik was niet heel erg blij met het niveau dat er was.”

Sophie & Jeroen wordt na de zomer vervangen door Eva, en op het tijdstip van Op1 komt Bar Laat. “Ik vond het niet goed genoeg, nee. Ik ben blij dat er wat gaat veranderen en ik hoop dat het wat beter wordt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de nieuwe talkshow van Eva Jinek een grotere publiekstrekker wordt dan RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen