Johan Derksen ‘verbijsterd’ over Privé-foto wildplassende Matthijs

Johan Derksen vindt het echt belachelijk dat het Evert Santegoeds-blad Privé een foto heeft gepubliceerd van Matthijs van Nieuwkerk die aan het wildplassen is. “Verbijsterend.”

Matthijs van Nieuwkerk en Johan Derksen © SBS

Je kunt je als BN’er echt nóóit onbespied wanen, want de paparazzi van de roddelbladen zijn nog altijd uiterst actief. Een fotograaf van Privé heeft de halve dag achter Matthijs van Nieuwkerk aan gereden om wat fotootjes te maken en op één daarvan zien we hoe de gevallen tv-ster naast zijn Porsche aan het wildplassen is langs de snelweg.

Tegenwind

Wilfred Genee kan het niet geloven dat Privé zo’n foto afdrukt. Hij stipt het aan in zijn talkshow Vandaag Inside Oranje. “Nu lees ik zelfs dat hij in de gaten wordt gehouden als hij in de bosjes staat te plassen. Dan wordt het wel heel triest allemaal. Tjongejongejonge”, aldus de presentator.

Daar is collega Johan Derksen het roerend mee eens. “Ik heb dat ook verbijsterd gelezen. Kijk, Matthijs is ook wat ouder en ik ook. Als ik hier dadelijk voor ik wegga geen plas doe, dan moet ik bij Zwolle plassen en met tegenwind sta je dan je hele eigen broek vol te zeiken, weet je wel.”

Schandpaal

Privé vraagt zich af of het gedrag van Matthijs ‘grensoverschrijdend’ is, maar daar snapt Johan niets van. “Matthijs wordt aan de schandpaal genageld omdat hij langs de snelweg bij zo’n parkeerplaats even in de bosjes geplast heeft. Daar hebben mensen zich ‘ernstig aan gestoord'”, zegt hij cynisch.

Aan tafel bij VI zit ditmaal Nico Dijkshoorn, die jarenlang vaste gast was in Matthijs’ talkshow De Wereld Draait Door. Heeft hij nog contact met de presentator? “Nee. Ja, ik werd laatst ook geïnterviewd en toen kreeg ik dezelfde vraag. Ik krijg die vraag wel meer. Matthijs en ik belden ook nooit ofzo.”

‘Heel erg’

Wat vindt Nico ervan dat Matthijs min of meer gecanceld is? “Ik ben wel een beetje geschrokken van wat hij ook heeft toegegeven, dat hij heeft geschreeuwd. aAls jij nu tegen mij heel hard gaat schreeuwen zo backstage, dan doe ik ook mijn jas aan en dan ben ik weg. Ik vind het niet prettig als mensen schreeuwen.”

Maar, zo vervolgt hij: “Ik weet met hoeveel passie hij dat programma maakte. Dat vond ik fenomenaal en dat heb ook echt bij hem beleefd als een soort belachelijk plezier tijdens die uitzendingen. Dat de herinnering nu is dat het een schreeuwende man is, dat vind ik eigenlijk heel tragisch en heel erg.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan dat Privé foto's publiceert van een wildplassende Matthijs van Nieuwkerk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen