Harry Mens uit felle kritiek op Linda de Mol: ‘Gewoon antwoorden!’

Harry Mens haalt uit naar Linda de Mol, vlak na het stranden van zijn verzoek om een gastrol in Gooische Vrouwen of een gezamenlijke talkshow. “Ze moet gewoon antwoord geven!”

Harry Mens en Linda de Mol © SBS

Het lijkt erop dat Linda de Mol geen enkele moeite doet om aan haar beschadigde imago te werken. RTL Boulevard heeft onthuld dat ze haar serie Gooische Vrouwen wil promoten in de showrubriek, maar dat ze dan wel een eigen reporter wil inhuren. Die zou dan de door Boulevard ingezonden vragen aan haar stellen. Nou ja, de vragen die zij goedkeurt dan…

Harry kritisch

Die krankzinnige houding is Linda op flink wat kritiek komen te staan, omdat we in Nederland leven en niet in Noord-Korea. Het is buitengewoon ongebruikelijk dat een prominent persoon in ons land alleen door de eigen familie gecontroleerde media te woord wil staan. Dat ligt ook niet goed bij het grote publiek.

Harry Mens sluit zich aan bij de kritiek op Linda. Op de vraag of hij haar houding handig vindt, zegt hij kort maar krachtig in de Story: “Nee. Als je in de belangstelling staat, moet je alle vragen van de pers beantwoorden. Dat is onderdeel van je vak.”

Tv-duoschap

Het is opvallend dat Harry zich zo kritisch uitlaat, omdat hij recentelijk nog op kantoor zat bij Talpa. Hij gaf aan alleen over te willen stoppen als Linda hem wil: “Ik zei toen: ik zou graag een leuke rol in Gooische Vrouwen willen, als boze notaris. Maar dat kon niet, want de opnames zaten er al op.”

Zijn tweede verzoek was echter ook geen optie. “Ze vroegen: ‘Wat zou je nog meer willen?’ Toen heb ik gezegd, en dat heb ik écht gedaan, dat ik een zondagochtendtalkshow met Linda de Mol zou willen.”

Door God gezonden

Harry’s mening staat in de Story naast die van Jan Roos. De presentator van RoddelPraat laat zich in hetzelfde artikel ook kritisch uit over Linda.

“De familie De Mol heeft het idee dat ze door God gezonden zijn. Ze gedragen zich net zo arrogant, verheven en ondoorzichtig als de koninklijke familie. Wie denken die lui wel niet dat ze zijn?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Harry Mens nu ook op de zwarte lijst van Linda de Mol staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen