Evert Santegoeds herkent zich niet in felle kritiek Sylvie Meis: ‘Raar’

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, herkent zich niet in de felle kritiek die Sylvie Meis heeft geuit op de Nederlandse media. “Ik ben het er echt niet mee eens”, zegt hij.

Evert Santegoeds en Sylvie Meis © SBS, YouTube

Sylvie Meis is duidelijk ambitieus, duidelijk heel vrouwelijk, duidelijk glamoureus, duidelijk trots op haarzelf, duidelijk sexy en duidelijk ook heel erg boos op de media. Ze vindt de Nederlandse media heel erg pesterig in vergelijking met de Duitse media, briest ze. En met de voorbeelden die ze aandraagt, lijkt ze vooral te doelen op de mannen van VI.

Niet mee eens

Privé-baas Evert Santegoeds begrijpt er helemaal niks van waarom Sylvie zo hard uithaalt naar de Nederlandse media. Hij vindt het niet passen. “Wat ze zegt over de media, dat ben ik niet helemaal met haar eens. Dat de media zo negatief over haar zouden zijn”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Hij wijst op de fittie die Sylvie had met socialite Sabia Engizek. “Ik weet nog dat wij het in de hele strijd met Sabia in elk geval verschrikkelijk voor haar hebben opgenomen, omdat ik die Sabia voor geen meter vertrouwde. Dat lijkt ze even vergeten geloof ik.”

Haat-liefde

Co-host Jordi Versteegden vindt ook dat Sylvie zich aanstelt. “Bovendien is de haat-liefdeverhouding met de pers misschien ook wel haar handelsmerk, toch? Ze heeft het trouwens over tv-persoonlijkheden die het over haar hebben. Zou het dan over de mannen van VI kunnen gaan?”

Evert: “Dat denk ik wel. De oudere mannen die haar kwalijk namen dat ze met Rafael was… Ik kan me nog wel herinneren dat haar naam regelmatig genoemd is in de voorgangers van VI, en niet altijd in de meest positieve zin.”

Duidelijk

Sylvie is duidelijk:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen