Eva Jinek krijgt steun na studio-ophef: ‘Een rotonde is ook duur’

Eva Jinek krijgt steun na de gigantische ophef over haar tv-studio in Amsterdam, die veel duurder uitpakt dan als ze een studio had gedeeld in Hilversum. “Ach, een rotonde is ook duur.”

René Karst en Eva Jinek © Instagram, RTL

Ze is voor veel critici wel een heel makkelijke prooi: Eva Jinek. De presentatrice is vaak het mikpunt van kritiek en het helpt niet dat de mannen van Vandaag Inside haar natuurlijke vijand zijn, sinds ze zou hebben gedanst op hun graf. Het feit dat ze haar nieuwe talkshow vanuit Amsterdam gaat maken en dat dat extra geld kost, is koren op de molen.

Rotonde ook duur

Zanger René Karst is niet deskundig als het gaat om dit soort zaken, maar wordt in de Party wel gevraagd naar een mening over dit onderwerp. “Eerlijk gezegd vind ik dat we moeten stoppen met ons druk te maken over dit soort dingen. Weet je, bij ons in Hoogeveen hebben ze ooit een keer een rotonde neergelegd op een kruispunt.”

O, en toen? “Die was klaar, die werd geopend, en toen waren de vier jaar voorbij voor de gemeenteraad en kwam er een nieuw bestuur en toen ging die rotonde er weer uit. Dat kostte ook vier miljoen ofzo.”

Twee miljoen

De extra kosten van Eva’s studio in Amsterdam zouden zo’n twee miljoen euro bedragen en dat is maar de helft, aldus René. “Laten we ons druk gaan maken om andere dingen. Er zijn ergere dingen op de wereld waar we meer vraagtekens bij moeten zetten dan bij dit soort zaken, vind ik.”

Ronnie Tober, een andere zanger in dezelfde categorie, is in hetzelfde artikel wél kritisch. “Eva Jinek heeft kinderen, dus misschien wil zij daarbij in de buurt zijn en heeft de AvroTros gezegd: ‘Nou, dan betalen we het maar.’ Ik weet het niet, maar ik vind twee miljoen heel veel geld voor alleen een studio.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Eva Jinek ook wel heel erg onder een vergrootglas ligt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen