Er is één BN’er-show waar André van Duin graag aan mee zou doen

André van Duin hoeven ze niet te bellen voor Expeditie Robinson en Wie is de Mol, maar er is één BN’er-show waar hij wél graag aan mee zou willen doen, onthult de tv-ster.

André van Duin en Janny van der Heijden © Elvin Boer, MAX

Het is een AAA-ster die elk BN’er-programma wel in huis zou willen halen als kandidaat: André van Duin, de populaire presentator van Heel Holland Bakt. Toch hoeven titels als Wie is de Mol hem niet te bellen, laat staan een programma als De Alleskunner VIPS. Er is slechts één BN’er-show waar de komediant wél voor te porren is…

Gevaarlijkste Wegen

Wat André wél zou overwegen? “Ik zei tegen Janny: ‘We gaan een keer meedoen met De gevaarlijkste wegen van de wereld. Dat zou wel lachen zijn, wij met z’n tweeën in zo’n auto.’ Maar eigenlijk lijkt het me vreselijk”, zegt hij in de TROS Kompas.

De kans is echter groot dat André het toch doet als hij door PowNed gevraagd wordt. “Er zijn ook programma’s waarvan ik me afvraag waarom mensen daar in vredesnaam aan meedoen. Een mooi toneelstuk is wellicht nog leuk, eenmalig voor tv. Maar niet meer het hele land door sjouwen. Op een gegeven moment moet je dat loslaten.”

Youp gestopt

André is nu 77, terwijl BN’er-collega Youp van ’t Hek recent al is gestopt op 70-jarige leeftijd. Ziet André daar wat in? “Youp is alleen gestopt met zijn theatershows, wat ik al eerder heb gedaan. Ik heb het er wel met hem over gehad en gezegd dat er nog zoveel andere dingen overblijven om te doen. Dat zie je maar aan mij.”

Op dit moment is André misschien wel de succesvolste presentator van het land. “Je moet er op het juiste moment zijn en op het juiste moment de goede mensen tegenkomen. Succes is van zoveel dingen afhankelijk, je moet gewoon een beetje mazzel hebben. Dat heb ik ook gehad.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u André van Duin afraden om mee te doen aan dit programma van PowNed?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen