Youp scheldt Yvonne Coldeweijer uit: ‘Gaat het juiceteefje failliet?’

Youp van ’t Hek gaat behoorlijk tekeer tegen Yvonne Coldeweijer. De komediant noemt haar een ‘juiceteefje’ en vraagt zich hardop af of ze failliet gaat. “Zielig? Weet ik niet…”

Yvonne Coldeweijer en Youp van 't Hek © RTL

Na zijn afscheid als cabaretier neemt Youp van ’t Hek het er even lekker van. Hij zit in de Italiaanse zon in zijn vakantiehuisje aan zee. En ook daar komt al het belangrijke nieuws uit Nederland natuurlijk gewoon binnen. “Ik stuitte op een berichtje over een juiceteefje wier klanten ontevreden zijn omdat ze te weinig levert”, schrijft hij in de VARAgids.

‘Gratis bagger’

Youp vindt het opzienbarend nieuws. “De mevrouw heet Yvonne en verspreidde ooit gratis bagger via haar kanalen. Met succes. Groot succes zelfs. Ze liet menig BN’er van zijn vermolmde sokkel lazeren”, schrijft hij. “Maar tegenwoordig moet je voor haar roddels dokken. En er zijn mensen die dat doen.”

Het is onbegrijpelijk dat mensen zich daarop abonneren, vindt de 70-jarige komediant. “Die betalen bijna een tientje per maand om achterklap over de eenzame hondjes van Gordon te absorberen. Of over de jeukende aambeien van Albert Verlinde.”

Komkommertijd

Een aantal volgers van Yvonne zijn ontevreden omdat er behoorlijk weinig juice verschijnt op haar betaalde juicekanaal. Zelf wijt ze dat aan komkommertijd. “En dat is dus ook weer nieuws. Dat een roddeltante te weinig roddels heeft.”

Youp vreest het ergste voor Yvonne. “Misschien gaat het teefje wel failliet. Domweg omdat ze te weinig geperst heeft. Of een bankroet juiceteefje zielig is? Ik weet dat niet zo goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Youp en Yvonne hebben één overeenkomst: ze fileren allebei BN'ers. Voor wie zou u eerder 8 euro per maand betalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen