Winston Gerschtanowitz afgekraakt in de krant: ‘Hulpeloze man’

Winston Gerschtanowitz wordt echt helemaal afgekraakt in De Telegraaf omdat hij weer onderaan de tv-ladder is beland. “We kijken naar een hulpeloze man”, luidt de kritiek.

Winston Gerschtanowitz © SBS

Zelf weet Winston Gerschtanowitz natuurlijk ook wel dat zijn tv-carrière niets is geworden wat hij ervan had verwacht. Hij heeft het extreem succesvolle RTL Boulevard verlaten om grote shows te gaan doen bij SBS 6, maar daar zat de kijker helemaal niet op te wachten. Het resultaat? Hij is nu beland bij de kleinere concurrent van Boulevard: Shownieuws.

Hulpeloze man

Winston riep bij zijn transfer dat hij absoluut geen Shownieuws zou gaan presenteren, maar wat moet je anders als je geen andere programma’s meer hebt? En dat rare gedoe met die bomen is nu ook al ten einde gekomen. Hoe dan ook: voor de presentator zelf is het natuurlijk al pijnlijk genoeg, maar De Telegraaf wrijft het er nog eens extra in.

De mediacolumnist van die krant, Mark Koster, heeft een hele column opgedragen aan Winston. “Wie hem bezig ziet, kijkt naar een hulpeloze man die iets doet wat hij verafschuwt”, meent hij.

Slecht ingelezen

Het is overduidelijk dat Winston niet eens zijn best doet, aldus Mark. “Zich inlezen is niet zijn sterkste punt. Hij noemde Leontine Ruiters Leontine de Ruiter en Pinkpop is Pimppop.”

Winston doet net alsof hij gewoon aan de keukentafel zit met zijn BN’er-vrienden, vervolgt hij. “Zelf gebruikt hij graag familiaire verkleinwoordjes om aan te geven dat hij één is met de sterren. Katja Schuurman, die een lingerielijn kwam promoten bij Shownieuws, noemt hij steeds ‘Kat’.”

Geslijm

Wat een geslijm allemaal, vindt Mark. “Heel soms doet hij uit het niets ineens heel streng; altijd bij mensen die hem niets te bieden hebben.”

Laatst bijvoorbeeld over de zweetband van Memphis Depay. De voetballer misbruikt het EK volgens de presentator om zijn single te promoten. Mark: “Dat hij ook nog jaloers is op het zakeninstinct van anderen, was voor mij de totale afknapper.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Winston Gerschtanowitz die Shownieuws presenteert: komt inderdaad beetje hulpeloos over?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen