Wilfred Genee alsnog door het stof: ‘Ik was geïrriteerd bij Renze’

Wilfred Genee gaat alsnog door het stof voor zijn brutale en impertinente gedrag aan tafel bij Renze Klamer. “Ik bedoel: ik was moe, ik was geïrriteerd, ik had er geen zin in”, zegt hij.

Wilfred Genee en Renze Klamer © RTL

Nog nooit heeft Wilfred Genee zó’n flinke oorwassing gekregen van Angela de Jong, die nota bene vaste gast is in zijn talkshow Vandaag Inside. De reden? De presentator gedroeg zich vorige week maandag buitengewoon onhebbelijk aan de talkshowtafel van Renze Klamer. Aanvankelijk reageerde Wilfred gelaten op die kritiek, maar nu betuigt hij toch spijt.

Helemaal niet sterk

Hoe kijkt Wilfred écht terug op dat talkshowoptreden, waarin hij met zijn telefoon bezig was en neerkeek op het hele gebeuren aan tafel? “Ik vond mijn optreden vorige week bij Renze ook helemaal niet sterk. Ik bedoel: ik was moe, ik was geïrriteerd, ik had er helemaal niet zoveel zin in, want het was heel laat en dan zit je gewoon in een andere sfeer.”

Hij vervolgt in de rubriek In De Wandelgangen: “Dan ga ik een beetje zitten prikken en een beetje zitten doen en later denk je: ah, wat flauw eigenlijk ook, dat is helemaal niet nodig, weet je wel.”

Beetje vermoeid

Besefte Wilfred dit pas na de kritiek van Angela? Nee, zegt hij zelf. “Ik dacht het toen ik in de auto terug zat. Ik dacht: een beetje vermoeid enzo. Ik deed het voor BNR, maar ik hoopte ook nog te mogen zingen en dat mocht niet. ‘Johnny Rep Rep Rep!’ Daar baalde ik zo verschrikkelijk van.”

Vindt de presentator zo’n column van Angela nou ontzettend k*t? “Hoezo k*t? Het kan toch ook leerzaam zijn?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen