Wendy van Dijk terug op tv, niet meer als Japans vrouwtje: wat wel?

Wendy van Dijk is na een tv-pauze van bijna een halfjaar weer aan het werk gegaan. Hoe gaat haar comeback eruitzien? Verschijnt ze weer ten tonele als een Japans vrouwtje?

Ushi en Wendy van Dijk © SBS

Het is tegenwoordig een megahit: revival-tv. Allerlei klassiekers van vroeger keren weer terug op televisie en als je kijkt naar de carrière van Wendy van Dijk, dan was haar grootste hit misschien wel Ushi & Van Dijk. Als de Japanse journaliste Ushi nam ze bekende Nederlanders én internationale sterren in de maling. Keert dat programma misschien weer terug?

Verwarmingsbuizen

Nee, Wendy maakt haar comeback – ze is een halfjaar afwezig geweest in verband met de ziekte van haar dochter – met een nieuw programma. Het nadoen van een Japans vrouwtje ligt tegenwoordig natuurlijk veel te gevoelig. Wat gaat ze dan wel doen?

Aran Bade, de sterverslaggever van RTL Boulevard, heeft wat opgevangen. “We hebben gehoord, via de verwarmingsbuizen, dat ze 3 Minutes of Fame gaat doen. Een nieuw feel-goodprogramma op SBS, waarin mensen die goed kunnen zingen worden gevraagd om op een groot podium te gaan staan”, zegt hij in de showrubriek.

‘Past heel goed’

Dit klinkt als echt iets voor Wendy, vindt Aran. “Dat vind ik echt wel passen bij Wendy. Dat kan ze. Ze heeft voorheen natuurlijk The Voice gedaan.”

En dat andere programma van Wendy dan? “Ik denk dat Wie van de Drie nog even in de koelkast blijft en dat het later komt.”

In het zonnetje

Tina Nijkamp, voormalig baas van SBS 6, heeft dezelfde informatie. “3 Minutes of Fame is een soort talentenjacht die SBS gaat uitzenden. Het gaat om mensen die eigenlijk nog nooit hebben opgetreden omdat ze niet durven, het is er nooit van gekomen, en zij hebben dan toch nu de kans om het wel te doen, en daarom heet het 3 Minutes of Fame.”

Ze vervolgt in haar podcast Tina’s TV Update: “Nou, ik vind dat wel bij Wendy passen, want dat heeft wel een beetje die Hart in Aktie-vibe. Veel praten met mensen en echt dat je die mensen gunt dat die ook in het zonnetje staan, dus wellicht is het dat programma, maar ze is in elk geval weer aan het werk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ushi anno 2024 nog acceptabel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen