Tim Hofman maakt Angela boos: ‘Enorme, omhooggevallen eikel’

Oeps: Tim Hofman heeft nu écht de poppen aan het dansen, want hij heeft ook Angela de Jong boos gemaakt met zijn gemene aflevering van BOOS over een bordspelmeneer. “Eikel!”

Tim Hofman en Angela de Jong © NPO

De Tim Hofman-show BOOS begint steeds meer op een schandpaal te lijken: elke week zoekt hij een andere vermeende boeman uit om te overvallen op straat, waarna deze, het liefst ongeblurd, voor schut wordt gezet in een veel bekeken programma op YouTube. En als de radar van Tim even niet goed werkt? Ja, dan heeft deze vermeende boeman pech.

Pestkop

Tim ligt nu zwaar onder vuur omdat hij een wat onbeholpen bordspellenmaker op een vreselijke manier bejegent in BOOS en wegzet als een soort notoire oplichter, terwijl het gewoon een wat onhandige zakenman lijkt te zijn. Nou ja, niet eens. Het maken van dat bordspel is een uit de hand gelopen hobbyproject, geeft hij zelf al toe. En Tim? Boos. Woest.

De mensen vinden Tim een pestkop en dat trekt hij zich aan: er komt donderdag een verklaring over zijn ongepaste gedrag richting deze meneer. En dat is maar goed ook, want ook Angela de Jong is nu boos.

Eikel

Angela heeft haar hele AD-column van vandaag gewijd aan het pestgedrag van Tim. Hij heeft zichzelf ontmaskerd als een ‘enorme, omhooggevallen eikel’, vindt ze.

De presentator heeft met de Voice-onthullingen bewezen dat hij echt wel relevant kan zijn, aldus Angela. Máár: “Hij kan irritant pedant en betweterig zijn en, nog erger, kleinerend doen tegen mensen die het in hun hoofd halen om net iets anders tegen de wereld aan te kijken dan hij.”

Geen bewijs

Specifiek over deze BOOS-aflevering vindt Angela dat Tim zich heeft vergaloppeerd. “Een gewetenloze oplichter, zoals Tim hem neerzet? Ik zag er geen bewijs voor. (…) Desondanks noemt Tim hem de hele tijd badinerend ‘ouwe’ of ‘chef’, lacht hem uit en heeft het over de mans ‘dikbetaalde reet’.”

Dit is gewoon de digitale Alberto Stegeman, besluit Angela. “Heel veel schreeuwen, zogenaamd doen alsof je enorme misstanden op het spoor bent, een kleine krabbelaar publiekelijk op het schavot hijsen voor je eigen eer en glorie, maar als je als kijker wat beter kijkt, blijft er verduveld weinig over.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Angela de Jong te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen