Snollebol Rob Kemps debuteert als fitfluencer: ‘I’ve got the power!’

Rob Kemps schiet helemaal in de vlekken: het is plotseling bloedheet weer, maar waar is die summerbody? Hij is direct de sportschool van Best ingedoken en debuteert nu als fitfluencer.

Rob Kemps © Instagram

Snollebollekes-zanger Rob Kemps (38) zit nu al een aantal jaren in een vervroegde midlifecrisis. Die beleeft een soort tweede jeugd sinds hij weg is bij zijn gezin. Hij is de hele tijd de hort op met zijn nieuwe geliefde Stephanie Klaver, of, zoals hij haar zelf noemt: “Mijn lievelingspersoon.” De liefste, de beste, de knapste. Ook zijn ex krijgt het allemaal mee.

Fitfluencer

Rob heeft een heleboel tijd over nu hij niet meer continu voor zijn kinderen hoeft te zorgen en al die vrijgekomen dagen wendt hij graag aan om leuke dingen te doen met zijn vriendin. Elke week zitten ze op een andere vakantielocatie hun favoriete kaartspelletje Skip-Bo te spelen. Zijn volgers krijgen live mee wie er op dat moment aan het winnen is.

Hoe dan ook: Stephanie zit lekker strak in haar vel, maar Rob mag wel wat vaker van links naar rechts. Zijn vriendin heeft hem daarom de Anytime Fitness van het Brabantse Best ingeduwd en daar hangt hij nu de fitfluencer uit, kunnen we allemaal volgen op Instagram.

‘I’ve got the power’

Rob traint, Stephanie filmt. Ze loopt van een afstandje naar hem toe. Eerst zien we alleen een paar fitnessapparaten staan, dan zien we een onbekend manspersoon de machine chest fly doen en als we nog dichterbij komen dan zien we hem plotseling zitten hoor: de Snollebollekes-zanger gaat hélemaal uit zijn plaat op het pec deck.

Wat er wordt getraind? De borstspieren. ‘I’ve got the power‘, horen we op de achtergrond. De carnavalszanger heeft het ritme er flink in zitten, dus er wordt behoorlijk gezweet. Gelukkig houdt hij zich aan alle hygiënevoorschriften, want er ligt heel netjes een handdoekje onder zijn Brabantse zitvlak.

Niet praten

Wat verder opvalt is dat Rob tijdens zijn fitnessoefeningen AirPods draagt, dus gezellig keuvelen met Stéphanie zit er kennelijk niet bij tijdens de trainingen.

Er moet resultaat bereikt worden en snel ook, blijkt uit alles. “🔥🔥🔥”, staat erbij.

Donny Roelvink, move over.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps die op een fitnessapparaat zit. Zitten we hierop te wachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen