Rutger Castricum: ‘Tim Hofman komt niet aan trekken bij vriendin’

Rutger Castricum deelt een behoorlijk lelijke sneer uit aan de in opspraak geraakte Tim Hofman. Hij suggereert dat de BOOS-presentator niet aan zijn trekken komt bij zijn vriendin…

Tim Hofman, Lize Korpershoek en Rutger Castricum © NPO, SBS

Tim Hofman is in opspraak omdat hij zich tegen een onbeholpen maker van bordspellen heeft gedragen als een pestkop. Hij is daar diep voor door het stof gegaan, zowel in RTL Boulevard als in zijn eigen programma BOOS. Maar een echt gemeend excuus richting deze bordspelmeneer? Die hebben we niet gehoord.

Parenclub

De ware aard van Tim komt naar boven, roept Job Knoester aan tafel bij Vandaag Inside Oranje. “Ik vind echt: die Tim… Dat is een soort heilige Maria die daarna naar de parenclub gaat. Hij neemt iedereen de maat, maar zelf gaat hij wel.”

Johan Derksen vindt het ongekend. “Dat de VARA dit soort wanstaltige tv nog uitzendt… Het is niet alleen hij, maar die hele familie. Die broertjes zeggen ook de meest vreselijke dingen in de media. Die hebben allemaal een soort superioriteitsgevoel over zich, alsof ze God zijn.”

Erg lekker

Tafelgast Rutger Castricum geniet juist van de kritiek op Tim. “Ik vind het ook wel erg lekker. Vinden jullie dat ook niet? Ik smul er toch ook wel van.”

Job: “Dat hij zo onderuit gaat bedoel je?”

Rutger: “Ja, het is toch iemand… Ik heb dat van het begin af aan al. Dan gaan er prijzen komen, dan gaat hij in zichzelf geloven en dan weet je: dit wordt lachen. Dan gaat het net even te hard. Het kan ook natuurlijk zo zijn… Als jij een paar dagen geen seks hebt, word jij ook nukkig, toch, Bas?”

Geen seks

Job vraagt zich af wat Rutger precies bedoelt. “Jij denkt dat Tim geen seks meer heeft?”

Rutger wijst dan op een docu die Tims vriendin Lize Korpershoek heeft gemaakt, over dat ze nooit zin heeft in seks. “Nou, dat heeft zijn vrouw gezegd, dat dat moeilijk is allemaal. Die heeft er een hele documentaire over gemaakt. Als jij een paar dagen geen seks hebt, word je misschien ook een beetje nukkig. Misschien had hij een slechte dag.”

Superieur

Volgens Johan is het gewoon een karaktertrek. “Het zit in zijn karakter om heel superieur tegen die mensen uit te varen en ze links en rechts een draai om de oren te geven. Dat vind ik een heel nare eigenschap van die jongen. Hoe hij alleen al tegen zo’n man praat! De toon, de toon. Zo’n snotneus op die leeftijd hoort helemaal die toon niet aan te slaan.”

Het is gewoon een onbenul, briest hij. “Die jongen heeft een journalistieke prijs gekregen omdat hij wat meisjes met een capuchon op onherkenbaar de meest vreselijke dingen liet zeggen en alle mensen die beschuldigd zijn, zijn vrijgesproken. Nou, dat is nog eens journalistiek.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de sneer van Rutger Castricum te ver gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen