Ronnie Tober voelt zich sterk verwaarloosd door Ali B: ‘Jammer’

De kans dat Ronnie Tober straks langsgaat om Ali B te bezoeken in de gevangenis – althans, als hij wordt veroordeeld – is ontzettend klein. Hij voelt zich verwaarloosd door de rapper.

Ronnie Tober en Ali B © AvroTros

Nou, er is er één gevonden: iemand die het jammer vindt om geen contact meer te hebben met Ali B, de meest controversiële BN’er van het moment. De rapper heeft behoorlijk driften en botviert die maar al te graag op vrouwen die daar geen behoefte aan hebben. Over een paar weken wordt duidelijk of hij voor een paar jaar de bak in moet.

Niks van Ali

Eén ding is zeker: als Ali daar zit, dan hoeft hij niet te rekenen op een bezoekje van Ronnie Tober, want de zanger van Breng Wat Rozen Naar Sandra voelt zich zwáár verwaarloosd door de rapper. Hij deed een keertje mee aan het programma Ali B Op Volle Toeren en heeft daarna nauwelijks nog wat van de rapper gehoord.

Echt niet leuk, vindt Ronnie dat. “Ali B heeft nu andere zaken aan zijn hoofd. Maar hebben jullie na die tijd nog contact met elkaar gehouden?”, wordt hem gevraagd in weekblad Story.

Gezellige tijd

Nee, antwoordt Ronnie. “Ik heb na die tijd niets meer van hem gehoord en dat vind ik eigenlijk jammer. Want zeker op De Parade hebben we een gezellige tijd gehad. Maar helaas, ik heb nooit meer iets van hem vernomen, alleen nog iets van zijn manager. Ik heb ook geen idee waar hij tegenwoordig zit.”

Nou, waarschijnlijk gewoon thuis. En daar denkt Ali in elk geval niet aan Ronnie. “Dat vind ik wel jammer, maar dan denk ik: ach, ik heb gelukkig nog andere mensen om mij heen. En het hoort een beetje bij het wereldje. Je werkt met elkaar en dan ga je weer verder. Ik zou dat graag anders zien, maar het is wat het is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronnie Tober wil heel graag wat horen van Ali B. Van het padje af?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen