Roddels over prinses Alexia: ‘Die kan ik beter niet op tv vertellen’

Rick Evers, de royaltydeskundige van de SBS 6-talkshows, kent verhalen over prinses Alexia die echt héél gevoelig liggen. “Die kan ik hier beter niet op televisie vertellen”, zegt hij.

Prinses Alexia en Rick Evers © SBS, RTL

Koning Willem-Alexander en zijn familie hebben hun halfjaarlijkse fotomomentje achter de rug en ook royaltykenner Rick Evers was erbij. Hij zat gisterenavond op de barkruk van De Oranjezomer om erover te vertellen en hij lijkt ietwat geïrriteerd over de gesloten houding van prinses Alexia, die bekendstaat als de brutaalste van het prinsessentrio.

Arrogante Alexia?

Rick heeft het gevoel dat Alexia echt nooit wat zinnigs zegt. “Het zijn toch mensen die de geschiedenis schrijven uiteindelijk, dus je wil wat dingen van ze weten. Vraag het vooral niet aan Alexia, want die wil helemaal niks vertellen. Dat vind ik dan wel weer jammer”, zegt hij.

Presentatrice Hélène Hendriks: “Wat is dat? Want Alexia, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij Koningsdag en toen werd ze een beetje bestempeld als: arrogant, maar dat slaat eigenlijk helemaal nergens op, want het is een hartstikke jonge meid, die het misschien niet helemaal weet.”

Beetje reizen

Rick heeft er zijn buik vol van. “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen. ‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla. We hebben er helemaal niks aan.”

“Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…”

Partyprinses

Alexia wordt ook wel de partyprinses genoemd. “Zij herkent zich niet helemaal in dat beeld”, aldus Rick. Máár: “Ik ken verhalen uit het Haagse die beter niet op televisie kunnen worden verteld.”

Jack van Gelder nieuwsgierig: “Als je nog een keer terug wil komen, zou ik het nu wel vertellen!”

Rick: “Nee, nee.”

Smeuïg detail

Hélène wil wel iets meer horen van Rick. “Jawel! Vrienden onder elkaar! Kom maar op, Rick! Eén smeuïg detail. Jawel!”

Rick mysterieus: “Nou ja, ze is gek op jongens, laten we het daarop houden.”

Hélène lachend: “Ja… Dyantha (Brooks, tafelgast, red.) en ik ook!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rick Evers wil de roddels over prinses Alexia niet vertellen. Houden zo?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen