Pijnlijk: Irene Moors krijgt alleen nog de vraag waar ze is gebleven

Ontzettend vervelend voor Irene Moors: overal waar ze opduikt krijgt ze tegenwoordig alleen nog maar de vraag waar ze is gebleven en of ze nog op tv komt. “Er is een nieuwe generatie.”

Irene Moors © SBS

Als je tegen je zin in geen tv-carrière meer hebt is er niets pijnlijkers dan daar overal aan herinnerd te worden. Het overkomt Irene Moors, die dankzij wat loterijdingetjes nog wel regelmatig uitnodigingen krijgt voor feestjes en premières. Maar eenmaal op de rode loper, of gisteren bij de musical Frozen de blauwe loper, wordt haar maar één vraag gesteld.

‘Ik doe van alles!’

Irene krijgt cóntinu te horen waar ze nou is gebleven en of ze nog terug wil op televisie. Ze blijft hetzelfde antwoord maar herhalen, want er verandert niets aan haar situatie.

De presentatrice tegen Shownieuws: “Nou ja, waar ben ik allemaal mee bezig? Ja, met van alles. Ik doe van alles. Ik kan het allemaal gaan opnoemen, maar dat hoeft niet. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, ik presenteer nog heel veel, alleen niet op televisie en ik ben nog wel druk achter de schermen.”

‘Weet je, schat’

Dan door naar de tweede onvermijdelijke vraag: keert Irene nog terug op televisie? “Weet je, schat, op een gegeven moment ben je van een zekere leeftijd en dan gedij je beter achter de schermen. Nee hoor, ik weet het niet.”

“Ik heb geen idee. Ik zeg nooit nooit, maar het is ook goed zo. Het is ook echt fijn dat een nieuwe generatie ook gewoon ruimte krijgt en dingen gaat doen en zo moet het doorstromen. Zo gaat het nu eenmaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de tv-kijker nog zit te wachten op Irene Moors?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen