Paul de Leeuw toch geen duo met Linda de Mol: ‘Dom spionnetje!’

Paul de Leeuw gaat niet de overstap maken naar SBS 6 en dus ook geen tv-duo vormen met Linda de Mol. Hij verwijst het gerucht naar het rijk der fabelen. “Dom spionnetje!”

Linda de Mol en Paul de Leeuw © SBS, NPO

De tv-carrière van Paul de Leeuw hangt erbij als een verlept plantje. Niemand weet nog of het plantje ooit water krijgt en niemand weet nog of het plantje daar dan überhaupt weer van overeind komt. Het is allemaal verschrikkelijk. Nu hij weg is bij BnnVara, heeft een spion van televisieprofeet Tina Nijkamp gehint op een overstap naar SBS 6.

Niet naar SBS 6

Paul verwijst dat gerucht onmiddellijk naar het rijk der fabelen en communiceert dat via zijn eigen kanaal op Instagram. “Transfer naar SBS 6? Nee, Tina Nijkamp. Dom spionnetje”, schrijft hij.

Het zou bij SBS 6 mogelijk zijn om een televisieduo te maken van Paul de Leeuw met de gevallen tv-koningin Linda de Mol. Het zou, gezien beiden over hun hoogtepunt heen zijn, wel wat gedateerd overkomen, maar ze zijn en blijven natuurlijk wel household names. Het gaat er voorlopig echter niet van komen.

Talkshow

Je zou je ook kunnen afvragen wat Paul en Linda überhaupt zouden kunnen doen buiten een gebruikelijk BN’er-panelshowtje. Een talkshow presenteren kan Linda nooit meer, aangezien ze zelf zo hysterisch en kinderachtig omgaat met de pers en geen interviews meer wil geven.

Er is al eerder gespeculeerd over een overstap van Paul naar SBS 6, omdat zijn goede oud-NPO-maat Frans Klein daar tegenwoordig werkzaam is. “Paul zie ik eigenlijk best bij SBS 6 aan het werk gaan”, zei Privé-baas Evert Santegoeds vorig jaar zomer nog.

Voorlopig gaat het er in elk geval niet van komen…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen