Paul de Leeuw opvolger van André van Duin in Heel Holland Bakt?

Paul de Leeuw ontkent een transfer naar SBS 6, maar een overstap naar Omroep MAX lijkt wél in de maak te zijn. “Ik zie hem over een paar jaar wel Heel Holland Bakt presenteren.”

Paul de Leeuw in Heel Holland Bakt © BnnVara, MAX

Op dit moment is André van Duin by far de belangrijkste presentator van Omroep MAX, maar de komediant is ook alweer 77 jaar en heeft natuurlijk niet het eeuwige leven. Wie neemt straks een programma als Heel Holland Bakt over als André het iets rustiger aan wil doen? Het zou zomaar kunnen dat Paul de Leeuw het stokje overneemt.

Schuifdeur

Paul heeft laten weten dat hij definitief weg is bij BnnVara, maar dat er geen sprake is van een overstap naar SBS 6. Nu heeft Joost Maiburg, sterredacteur van RTL Boulevard, ontdekt dat de theatershow van de presentator op 24 augustus te zien zal zijn bij Omroep MAX. En dat is volgens hem best veelzeggend.

Joost schrijft op zijn analysekanaal: “Van de week plaatste Paul een story waarin hij sprak over een gesloten deur bij BnnVara en ‘een hele schuifdeur’ die opende. Zou die schuifdeur Omroep MAX zijn?”

In voetsporen André?

Paul zou daar als presentator ‘prima’ passen, denkt Joost. “Als eerste klus zou hij bijvoorbeeld het jubileumprogramma voor André van Duin kunnen presenteren. Wellicht dat hij over een tijdje ook wel programma’s van hem over gaat nemen als André (77) een keer rustiger aan gaat doen.”

Wordt Paul de nieuwe vedette van MAX? “Ik zie Paul Heel Holland Bakt over een paar jaar wel presenteren. Prima combi met Janny en Robèrt. Ook Sint En De Leeuw zou er prima passen (met Jan Slagter als Sint 😂). En anders kan hij altijd nog Ranking The Old Stars presenteren.”

Wat zegt Paul?

Wat zegt Paul er zelf van? Hij zegt tegen Joost: “Nadat de directie van BnnVara het programma had gezien en erg enthousiast waren, hebben ze de registratie van mijn theaterprogramma op het laatste moment afgezegd (wilden er geen extra eigen geld in stoppen), maar Omroep MAX had het ook gezien en wilde het graag registreren.”

Daar is Paul heel blij mee. “Moesten een nieuwe zaal zoeken (werd Leiden) maar het komt op tv met dank aan Omroep MAX.”

Joost: “Na mijn vraag of dit het begin is van een nieuwe samenwerking bleef het opvallend stil…”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen