Noa Vahle incasseert kritische noot van BLVD: ‘Prinsessengedrag’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, incasseert een kritische noot van kijkcijferkanon RTL Boulevard. Rob Goossens roept daar aan de desk dat ze ‘prinsessengedrag’ vertoont.

Noa Vahle © SBS

Als je puur vanwege je beroemde moeder Linda de Mol een mooie functie krijgt bij de tv-zender van je oom, dan verwacht je wel enige dankbaarheid en nederigheid, maar niets is minder waar. Haar dochter Noa Vahle heeft zich nu al twee keer negatief uitgelaten over haar werk: ze vindt het vele reizen vermoeiend en het lange wachten erg saai.

Prinsessengedrag

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, vindt dat wel een beetje onhandig. “Noa Vahle heeft al gezegd dat ze het allemaal een beetje saai vond. Dat is wel een beetje prinsessengedrag”, zegt hij in de showrubriek.

Máár, zo voegt hij daaraan toe: “Ze heeft ook wel een beetje gelijk, want vroeger was het zo dat je de hele dag rondliep en dan ging je even met ze kletsen en nu hebben ze tafeltjesdag. Dan worden er acht spelers aan tafeltjes gezet en dan mag je als journalist kiezen en dan krijg je er twee, waar je dan een soort van speeddate mee mag doen.”

Wolfsburg

Dat ís ook heel erg saai, geeft Rob toe. “Die voetballers weten al veel te goed wat je moet zeggen, dus dan ga je van twee voetballers alleen maar bloedeloos saaie dingen opschrijven en dan weer vooruitblikken naar de voetbalwedstrijd.”

De verblijfslocatie van Oranje helpt volgens hem ook niet mee. “Ze zorgen er gewoon voor dat ze op een heel saaie plek gaan zitten. Dat is nu dus Wolfsburg, waar alle Volkswagens gemaakt worden. Nou, dan weet je het wel. Als ze in Nederland zijn, dan is dat tegenwoordig Hoenderloo en niet Noordwijk, want daar is toch net even wat meer verleiding.”

Instagram

De Duitse avonturen van Noa:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen