‘Logisch dat Ellen ten Damme niet weet hoe Ali B’s snikkel eruitziet’

De advocaat van Ali B vindt het raar dat Ellen ten Damme, een van zijn vermeende slachtoffers, niet weet hoe zijn snikkel eruitziet. “Onzin, daar ben je niet mee bezig”, meent Saskia Belleman.

Saskia Belleman en Ellen ten Damme © RTL, AvroTros

Bart Swier, de advocaat van Ali B, heeft in zijn pleidooi gezegd dat hij het echt heel erg vreemd vindt dat Ellen ten Damme geen details kan geven over de snikkel van de rapper. “Ze kan niks over de penis van cliënt vertellen. Niet de grootte, niet de vorm, niet of hij besneden is en hij is besneden”, stelt hij enigszins verdachtmakend.

Geslachtsdeel

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman van De Telegraaf vindt die verdachtmaking heel raar, maar het past volgens haar in een patroon. “Er werd [door Ali’s advocaat] een beeld geschetst van een van die slachtoffers, en eigenlijk ook wel van Ellen ten Damme, dat zij labiel zijn en dat ze leugenachtig verklaren”, vertelt ze in de talkshow Renze.

Dan tegen Bart: “Er was één ding waar ik bij jouw pleidooi wel even op aansloeg, dat je op een gegeven moment zei dat Ellen ten Damme niet eens details kon geven over het geslachtsdeel van Ali B.”

Schaamhaar

Saskia vindt dat helemaal niet zo gek. “Toen dacht ik: ja, als iemand bovenop je springt en die probeert hem naar binnen te proppen, dan ga je niet eerst even kijken: hoe ziet het er eigenlijk uit? Is hij besneden? Heeft hij schaamhaar? Dat is niet waar je op let op zo’n moment.”

Bart: “Ja, ik weet niet waar je op dat moment op let, maar ze was nogal gefocust, zegt ze letterlijk eigenlijk, wel op die penis van Ali.”

In haar face

Logisch, aldus Saskia. “Nou, die was bijna in haar face, want hij kwam met z’n broek op z’n knieën binnen, maar hij sprong er ook meteen bovenop.”

Bart: “Juist daarom denk ik: dan had het misschien best gekund als ze daar wel iets over had kunnen zeggen, maar dat kon ze niet. Dat is misschien begrijpelijk, kan, maar Ali zegt: ‘Het is überhaupt niet gebeurd.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Logisch dat Ellen ten Damme niet precies weet hoe Ali's snikkel eruitziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen