Jandino Asporaat pakt klagende klant aan: ‘Wat verwacht je dan?!’

Ben je een klagende bezoekers van de kippenzaak FC Kip? Dan kun je tegenwoordig zomaar een snoeiharde reactie van eigenaar Jandino Asporaat terug verwachten… “Wat wil je dan?!”

Jandino Asporaat © RTL

Jandino Asporaat laat klagende klanten niet zomaar meer wegkomen met een negatieve reviews van zijn kippentent FC Kip. Als je negatief commentaar deelt, dan loop je nu zomaar het risico om de wind van voren te krijgen van de komediant of iemand uit zijn team. Het overkomt ook klager Naresh, die flink baalt van haar bezoek aan de zaak.

Gember en plas

Mevrouw Naresh heeft zowel het eten als de sfeer een 1 gegeven. “De hype is het echt niet waard”, briest ze. “De hot wings hadden waren alles behalve pittig en ze hadden een nasmaak van gember?? Niet te hachelen.”

Ook zij komt met de gebruikelijke kritiek op de toiletten van Jandino. “Bij de toiletten werd je heel lief gegroet door een mevrouw, maar ze kan liever de toiletten schoonmaken, want het stonk naar plas en overal op de grond lag water, of plas, eww.”

Geen servetjes

Het is ook schandalig dat je geen servetje krijgt, vindt Naresh. “Bij de bestelling waren geen servetjes geleverd, dus bij de balie ging ik een paar halen. Ik kon ze niet vinden, dus ik vroeg de vrouwelijk medewerker ernaar. Ze was er niet tevreden mee en keek me zwaar geïrriteerd aan.”

En Jandino dan? Was die er ook? Ja, maar dat is ook niet bevallen. “Jandino was er aanwezig om foto’s te maken, maar gaat het imago van FC Kip niet over Judeska (een typetje van Jandino, red.)? Veel mensen weten niet dat Jandino Judeska is, dus waarom was Judeska niet aanwezig? De vibe voelde niet aan als de serie/film.”

Ping Ping

Jandino dient deze mevrouw nu van repliek. Er is een ‘reactie van de eigenaar’ gegeven en dat is de komediant, of iemand uit zijn team. Wat een klaagtante, luidt het verweer.

De reactie namens de eigenaar: “Wij begrijpen dat Jandino zelf in de zaak was en met vol enthousiasme met iedereen op de foto aan het gaan was, maar jij had voor het bedrag van 12,60 euro wat je hebt uitgegeven bij FC Kip ook nog Judeska en waarschijnlijk Ping Ping, Nolti en Kofi (andere typetjes, red.) verwacht?”

Drie keer raden

Sommige mensen, zoals deze Naresh, zijn echt niet te geloven, vinden ze bij FC Kip. “Wij zijn onder de indruk van je culinaire verfijnde smaakpapillen. Het klopt dat je gember proeft, dit is ook de bedoeling, want je mag drie keer raden welk ingrediënt er in dit gerecht zit?! Precies, gember.”

Wat een laffe reactie, vinden ze. “Graag hadden we gezien dat jij dezelfde bravoure die je toont in je review, ook had getoond in de zaak zelf, door simpel naar de balie te lopen of nog beter, Jandino te hebben aangesproken. Hij zou er superblij mee zijn geweest. Zo kan hij persoonlijk met je in gesprek gaan en kan hij FC kip laten groeien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als u in Rotterdam bent, wilt u dan ook eens FC Kip gaan proberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen