Jan Slagter vindt juice over zonen Frans Bauer bizar: ‘Belachelijk’

Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, vindt het echt bespottelijk dat er juice wordt verspreid over de zonen van Frans Bauer. “Daar gaan ze nu helemaal op los”, aldus de omroepbobo.

Bauer-zonen en Jan Slagter © NPO, RTL

Twee van de zonen van Frans Bauer, Christiaan en Frans jr., zijn onder vuur genomen door Juice Channel. Volgens het bekende juicekanaal vertoont Frans jr. (zonder bril) promiscue gedrag en vertoont Christiaan (met bril) flirterig gedrag. En dat strookt volgens het showmedium niet met het zedelijke gedrag van hun beroemde vader Frans Bauer.

Stukje vermaak

Het is voor het eerst dat de familie Bauer te maken krijgt met de juicekanalen. De meningen erover zijn verdeeld: de een vindt dat dat er nou eenmaal bij hoort als je bewust kiest voor het BN’er-schap – de kinderen van Bauer beslisten mee over de soap én willen deels de showbizz in – maar de ander vindt dat ze veel te jong zijn om tot juice geperst te worden.

Omroep MAX-baas Jan Slagter bespreekt in de talkshow Renze het succes van de Bauer-soap. “Frans Bauer is iemand die je je pincode geeft. In deze tijd van ellende en oorlogen hebben mensen af en toe behoefte aan een stukje vermaak. Eventjes zitten. Mensen herkennen zich ook in dit familieplaatje en die zien die zonen.”

Boos over juice

Jan vindt het niet leuk dat er nu juice wordt verspreid over de Bauer-zonen. “Ik vind het belachelijk dat er nu juicekanalen iets over die zonen zeggen, omdat ze vroeger een vriendinnetje hebben gehad. Dan denk ik: joh, hoe waren we zelf toen we 19, 20 en 21 waren? Daar gaan ze nu helemaal op los.”

Medegast Tina Nijkamp: “Ja, dat vond ik ook flauw. Dat vond ik ook flauw, ja.”

Pincode

We moeten de Bauers juist koesteren, aldus Jan. “Ik hou van Frans Bauer, er is niks mis met die man. Hij is echt de enige die ik mijn pincode zou geven. De manier waarop hij op camera verschijnt is niet gescript. Ik vind het vermakelijk om naar te kijken.”

Jack Spijkerman heeft er weinig mee: “Ik heb er niks mee, maar de Meilands nog minder hoor, laat ik je troosten. Die kunnen alleen maar huizen verbouwen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat BN'ers van begin twintig gewoon moeten kunnen scharrelen zonder op de juicekanalen te komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen